MENÜ

Aykut Kocaman'dan Emre Belözoğlu açıklaması

Fenerbahçe Teknik Direktörü Aykut Kocaman, düzenlediği basın toplantısında Robin van Persie ile büyük ihtimalle yolların ayrılacağını söyledi. Kocaman, transfer konusuna da değinerek Başakşehir futbolcusu Emre Belözoğlu transferi hakkında konuştu.

Aykut Kocaman'dan Emre Belözoğlu açıklaması

Fenerbahçe Teknik Direktörü Aykut Kocaman, düzenlediği basın toplantısında şu ifadeleri kullandı:

"Oynama ihtimali yüksek grup 7 ay sonra ilk kez bu kadar uzun süre bir araya geldi. Sezona girişimizle bu giriş arasında bir fark olacak. Van Persie ile ilgili konuşmak fayda sağlamaz. Yol ayrımı ihtimali yüksek, öyle gözüküyor. Ozan Tufan konusunda özel konuşmalar var. Herkesi ilgilendiren tarafı ise; ikinci devrede takımı götürmek istediğim yerde Ozan'dan beklentim yok. Kötülemiyorum, karalamıyorum, önünü kesme yok. Oyun anlamında Ozan'dan daha fazla faydalanma ihtimalim yok. Bu yüzden İstanbul'da bıraktım. Saygısızlık olursa bu göğüsleyeceğim bir şey olamaz. Tamamen saha içi. Benim takımı götürmek istediğim yer ile Ozan'ın kafasındaki arasında fark vardı.

'Transfere kapalı değilim'

Transfere kapalı değilim. Ama öbür taraftan 6 hafta içinde 3 tane şampiyonluk isteyen takımla oynayacağız. gelen oyuncu çok üst düzey olmalı ki takıma hemen girip katkı sağlamalı. Bu istediğimiz seviyedeki oyuncuların maliyeti 15-20 milyon euro'yu buluyor. Şampiyonluğu tek bir takımın alıp götürmesi mümkün görünmüyor. 9 takım birbirinden her yerde puan alabilir. 77-79 değil de şampiyonluk 75 puan veya altında kalabilir. 51 puanlık yarı maratonda kayıplar olacaktır. Vardar maçı travmatikti, bizim için çok ağır oldu. Başakşehir maçında 5 atabilirdik 90+3'te yenildik. Kayseri maçı 5-2, 6-2 olacakken, uzatmada 3-3 oldu. Bunlar tüketici maçlardı. Mehmet Topal ve Josef'e yeteneklerine uygun roller vermeye çalışıyoruz. Herkesi Valbuena ve Giuliano gibi oynatamayız. Kafamızda bir senaryo var. En iyi bildiklerini yaptırıyoruz. İkinci devre, birinci yarıya göre daha iyi olacak. Bu inançtayım. Daha fazla puan kazanacağımız düşüncesindeyim. Hayalim 3. bölgede oynayan bir takım. Tam tersi yöne çekilmesine gerçekten çok şaşırıyorum. Bugünkü oyunda şapkadan tavşan çıkaran oyuncularınız yoksa bir şeyler elde etme şansınız yok. Yapabileceğimiz; yardımlaşma, rolleri dağıtma, bükme tarifim, fizik gücü.

Emre Belözoğlu iddiaları

Emre Belözoğlu ile ilgili bana bir bilgi gelmedi. Ne Emre ile ne de yönetimle bu konuda konuşmadım. Basın toplantılarından sonra başım ağrıyor. Zaten baş ağrısı vardı, anlatmaya çalışmaktan başım ağrıdı.

Son dakika - Transfer haberleri 13 Ocak Cumartesi

Haberin Devamı
YORUM YAZ