MENÜ

Aykut Karşıyaka'da kaldı

Dış transferi gizlilikle sürdürürken iç transferde de somut adımlar atan Karşıyaka yönetimi, Fuat ve Okan'la yeniden anlaşıp Necati ile Şaban'ın sözleşmelerini uzatmasının ardından Aykut'la da yeniden sözleşme yaptı.

Aykut Karşıyaka'da kaldı

Giresunspor'la sözleşmesini haksız biçimde feshettiği için sezon içinde aldığı 6 aylık cezası ağustos ayında dolacak gurbetçi futbolcunun, 1 yıllık anlaşması Mayıs 2013'e kadar uzatıldı. Aykut'un önümüzdeki sezon 240, sonraki sezon ise 280 bin TL alacağı bildirildi. Giresunspor'a ödenmesi gereken 150 bin TL'lik cezanın bir kısmının Aykut'un alacağından düşüleceği, geri kalan kısmının da taksitler halinde kulüp tarafından karşılanacağı açıklandı.

Haberin Devamı

Geçen sezon 125 bin TL'ye oynayıp yönetimden 300 bin TL talep eden Kerem'le ipler kopma noktasına geldi. Yönetim Taha'nın da önümüzdeki yıl bitecek sözleşmesini uzatıp, ücretinde iyileştirme yapacak. Süper Lig'e transferi gündemde olan Kıvanç ayrılmazsa yeni sözleşme için pazarlık yapılacak.

Bu arada Çaykur Rizespor'la prensip anlaşmasına varan kaleci Ramazan ise alacakları için Futbol Federasyonu'na başvurdu. Ramazan'ın yanı sıra Volkan ve Mutlu'nun da Çaykur Rizespor'la imza aşamasına geldiği bildirildi. Öte yandan önümüzdeki hafta Brezilya'ya gidecek antrenörlerin futbolcu arayacağı açıklandı.

YORUM YAZ