MENÜ

Ayhancan Güven Bahreyn'de duble yaptı

Porsche Sprint Challenge Middle East Bahreyn'in 2'nci yarışında Red Bull sporcusu Ayhancan Güven zafere ulaştı.

Ayhancan Güven Bahreyn'de duble yaptı

Bahreyn Uluslararası Pisti'nde sahne alan Ayhancan Güven, pole pozisyonundan başladığı hafta sonunun ikinci yarışında damalı bayrağın altından ilk sırada geçti. Bu sonuçla Ayhancan Güven hafta sonu gerçekleştirilen iki yarışı da kazanmış oldu.

Haberin Devamı

Türkiye'nin en başarılı motor sporları pilotlarından biri olarak gösterilen Ayhancan Güven, Porsche Sprint Challenge Middle East Bahreyn'in 2'nci yarışında çok iyi bir performans ortaya koydu. Bahreyn Uluslararası Pisti'nde sahne alan Ayhancan Güven, pole pozisyonundan başladığı yarışta bitiş çizgisinden ilk sırada geçmeyi başardı. Bu sonuçla başarılı pilot, hafta sonu gerçekleştirilen iki yarışı da kazanmış oldu.

Yarışa 1'inci sıradan başlayan Red Bull sporcusu Ayhancan Güven, yarışı en yakın rakibinin 11 saniye önünde bitirerek hafta sonunun ikinci yarışını da kazandı. Bahreyn'de duble yapan başarılı pilot yeni sezona hızlı bir giriş yaptı.

Bakan Kasapoğlu'ndan Ayhancan Güven'e tebrik

Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu, Porsche Sprint Challenge Middle East Bahreyn'de ikinci yarışında da zafere ulaşan Milli otomobil yarışçısı Ayhancan Güven'i tebrik etti.

Haberin Devamı

Bakan Kasapoğlu, Porsche Sprint Challenge Middle East Bahreyn'de hafta sonunun ikinci yarışını da birinci sırada tamamlayan Milli otomobil yarışçısı Ayhancan Güven için tebrik mesajı yayımladı.

Bakan Kasapoğlu mesajında şu ifadelere yer verdi; " Porsche Sprint Challenge Middle East Bahreyn'de ikinci yarışında da zafere ulaşan milli otomobil yarışçımız Ayhancan Güven'i kutluyorum. Sporcumuz kazandığı başarılarla bizleri gururlandırmaya devam ediyor. Her zaman güvendiğimiz ve desteklediğimiz genç sporcumuzun daha nice başarılar kazanacağına inancımız tamdır. Sporcumuzun başarısında emeği geçenleri tebrik ediyor Ayhancan'a sonraki yarışlarda başarılar diliyorum."

İSTANBUL, (DHA)

YORUM YAZ