MENÜ

Ayhancan Güven, 2021 Porsche Supercup'ta şampiyonluk için yeni takımını buldu

Türkiye’nin en başarılı motor sporları pilotlarından Red Bull sporcusu Ayhancan Güven, yeni sezona yeni takımla başlayacak. Son iki sezonu Porsche Supercup podyumunda bitiren Ayhancan Güven, kariyerinin ilk şampiyonluğu için BWT Lechner Racing takımıyla mücadele edecek. 2021 Porsche Supercup takvimi 20-23 Mayıs’taki Monte Carlo Grand Prix ile başlayacak.

Ayhancan Güven, 2021 Porsche Supercup'ta şampiyonluk için yeni takımını buldu

Türkiye’nin en başarılı motor sporları pilotlarından biri olarak gösterilen Ayhancan Güven’in 2021 Porsche Supercup sezonunda mücadele edeceği yeni takımı belli oldu. Red Bull sporcusu Ayhancan Güven, yeni sezonda şampiyonanın en önemli takımı olarak değerlendirilen BWT Lechner Racing’in direksiyonunda yer alacak.

Haberin Devamı

Porsche Junior programına kabul edilen başarılı pilot, Porsche Supercup’ta son iki sezonu podyumda tamamlamıştı. Ayhancan Güven, BWT Lechner Racing ile bu kategoride kariyerinin ilk şampiyonluğunu kovalayacak.

11 takımlar şampiyonluğu var

2014 yılından bu yana takımlar şampiyonluğunu kimselere bırakmayan ve toplamda 11 şampiyonluğu bulunan BWT Lechner Racing’te mücadele edeceği için çok mutlu olduğunu dile getiren Red Bull sporcusu Ayhancan Güven “Porsche Junior pilotu olarak 2021 sezonunda Porsche Mobil 1 Supercup’a BWT Lechner Racing ile katılacağım. Burada olduğum ve bu takım ile çalışacağım için mutluyum. Walter’ı gururlandırmak ve Lechner Racing ailesini zirvede tutmak istiyorum” ifadesini kullandı.

YORUM YAZ