MENÜ

Aydın Örs spor kompleksi açılıyor

Türk basketbolunun efsanesi Aydın Örs'ün, adının ilk kez bir mekana verildiği spor kompleksinin yapımı, Beylikdüzü Belediyesi tarafından tamamlandı. Aydın Örs Spor Kompleksi açılışı 14 Ekim Cumartesi Saat 11.00’da Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu ve Aydın Örs’ün katılımıyla gerçekleşecek.

Aydın Örs spor kompleksi açılıyor

Beylikdüzü Belediyesi'nden büyük vefa örneği.29 yıllık antrenörlük kariyerine tam 20 kupa sığdıran ve basketbol tarihinde ülkemize Avrupa Kupası kazandıran ilk teknik adam olarak tarihe geçen Aydın Örs'ün ismi, Beylikdüzü Belediyesi tarafından yaptırılan spor kompleksine verildi.

Böylelikle Aydın Örs’ün ismi ilk kez bir mekana verilmiş oldu. İnşaat çalışmaları tamamlanan ve kısa bir zaman içinde hizmete açılacak olan kapalı spor salonu geleceğe başarılı gençler yetiştirecek.

İki katlı inşa edilen binanın alt katı yurt olarak dizayn edilerken üst katında ise spor salonu yer alıyor. Toplamda 1400 m2’ye sahip spor salonunda 4 tane soyunma odası, 1 antrenör odası, 1 toplantı ve sunum odası, 1 fitness odası ve 4 duş yeri bulunuyor.

Basketbol sahası 600 m2’lik bir alana sahip. Saha aynı zamanda gerektiği durumda voleybol sahasına da dönüştürülebiliyor. Binanın, 80 m2’lik Yaşam Vadisi 2. Etaba bakan bir teras manzarası da mevcut.

Haberin Devamı
YORUM YAZ