MENÜ

Aycan Yanaç kimdir?

Aycan Yanaç Survivor 2020'nin en çok konuşulan isimlerinden biri olmaya devam ediyor. Acun Ilıcalı ile diyalogları ile dikkat çeken Aycan, milli takım antrenöründen aldığı tepkiyle de gündeme gelmiş durumda. A Milli Takım forması giyen kadın futbolcunun geleceği merak konusu. Peki Aycan Yanaç kimdi, kaç yaşında, nereli? Aycan Yanaç detayları haberimizde.

Aycan Yanaç ile ilgili son dakika gelişmeleri var. Aycan Yanaç, Survivor 2020’de elde ettiği SMS sıralamasıyla isim söyleme hakkı elde eden yarışmacılardan olmuştu. Ünlüler takımı içerisinde performansını sergileyen Aycan, aynı zamanda birleşme partisini görmeye hak kazanan yarışmacılardan oldu. Milli Kadın Futbol takımımızın da önemli bir parçası olan Aycan, yarışmalardaki başarısıyla herkesin takdirini topluyor.

Haberin Devamı

SURVİVOR AYCAN KİMDİR?

21 Kasım 1998 senesinde Almanya Nünberg'de doğan Aycan Yanaç, futbola Nünberg ile başlamış ve daha sonra kariyerine Köln’de devam etmiştir.

Türkiye Kadım U-19 takımına çağırılan Aycan, ilk kez 4 Ağustos 2015'te Bosna-Hersek'e karşı UEFA Geliştirme Turnuvası müsabakasında forma giymiştir.

2016 UEFA 19 Yaş Altı Kadınlar Şampiyonası elemelerinin iki maçında boy gösteren Yanaç, 7 Nisan 2018'de Estonya ile dostluk maçında Türkiye kadın milli takımına ilk kez çağrılarak siftah demiştir.

Ülkemizde A Milli Kadın Futbol Takımı'nda da forma giyen sporcu, forvet mevkisinde oynamaktadır.

Aycan Yanaç 2020 Survivor yarışmasındaki performansıyla dikkatleri üzerine çekiyor.

YORUM YAZ