MENÜ

Aycan Yanaç hakkında olay iddia! Fenerbahçeli futbolcu Okan Turp...

Survivor 2020 Ünlüler Gönüllüler'deki ada konseyinde Aycan ile diyaloğa giren Acun Ilıcalı, "Senin şifrelerini çözeceğim" demişti. Aycan'ın iletişim ödülü sonrası modunun düştüğünü söyleyen Acun Ilıcalı bunun sebebini bulacağını söylemişti. Bunun ardından o konuşmanın altında yatan isim merak edildi. Sosyal medyada iddia edilen bir isim ise ortaya çıktı. Fenerbahçe'de forma giyen Okan Turp. Genç futbolcu nişanlanınca bu konuşmaların ortaya çıktığı iddia edildi.

Aycan Yanaç hakkında olay iddia! Fenerbahçeli futbolcu Okan Turp...

Survivor 2020'nin önceki günlerde gerçekleşen ada konseyinde Acun Ilıcalı ve Aycan Yanaç arasında ilginç bir diyalog yaşandı. Acun Ilıcalı, moralini bozuk görüyorum diye sözü Aycan’a bıraktı. Aycan, kısa bir süre önce kötü bir haber aldığını ama bunu oyunlara yansıtmamaya çalıştığını söyledi. Acun Ilıcalı ise bu haberi gizlice alamayacağını, kazanılan iletişim oyununda bu konuşmanın geçtiğini, bu olayı çözeceğini söyledi. Aycan ise buna karşılık şifreli konuştuklarını, anlayamayacağını iddia etti. Acun Ilıcalı ise “Sen beni fazla küçümsüyorsun. Yarınki konseyde bunu çözeceğim” dedi. Girilen bu eğlenceli iddia üzerine Pazar günü yapılacak ada konseyi daha çok merak edilmeye başlandı.

Haberin Devamı

Aycan Yanaç hakkında olay iddia Fenerbahçeli futbolcu Okan Turp...

Acun Ilıcalı, Instagram'dan yaptığı canlı yayında konu ile ilgili çarpıcı açıklamalar yaptı. Acun Ilıcalı konu ile ilgili şunları söyledi:

"Aycan ile konseydeki diyaloğu seyredin. Tüm şifreleri çözdük, konuya hakimiz. Aycan da bu hakimiyeti gördü, Survivor sevenlere sesleniyorum, şu 3 gün kaçırmayın. Tahmin etmeyeceğiniz olaylar var. Şaşkın şaşkın ben de seyrediyorum.Aycan bir arkadaşıyla özel konuşmaya başlıyor. Kız Aycan'a 'Sana bir sözüm vardı' diyor, 'O sözü tuttum' diyor. Arada bir şifre daha var. Kız 'Öğrendim' diyor, 'Neyi öğrendin' diyor, 'O konuyu' diyor. Aycan sonra bu kız ile özel olarak konuşmaya başlıyor. Kız 'Biz bize yeteriz' diyor. Sizin anlayacağınız dışarıdaki bir olayı Aycan öğreniyor."

Haberin Devamı

Bu konuşmaların ardından şifreli ismin kim olduğu çok merak edilmişti. Sosyal medyada ise bu isimle ilgili çok ilginç bir iddia ortaya atıldı. Aycan'ın Fenerbahçe'de forma giyen genç futbolcu Okan Turp'a bazı hisler beslediği ve genç futbolcunun nişanlanma haberini alınca bir hayli üzüldüğü öğrenildi.

Okan Turp kısa zaman önce Alessa Reule ile nişanlandı.

Aycan Yanaç hakkında olay iddia Fenerbahçeli futbolcu Okan Turp...

YORUM YAZ