MENÜ

Aybaba'ya protesto

Siyah-Beyazlılar yaklaşık 1 ay sonra İnönü'de taraftarının karşısına çıkarken, tribünler Samet Aybaba'yı protesto etti. Antalya'nın hocası Mehmet Özdilek'e ise sevgi seli vardı

Aybaba'ya protesto

Beşiktaş, Süper Lig’deki Antalyaspor maçıyla, bir ay sonra İstanbul’da taraftarının karşısına çıktı. İnönü Stadı’nda en son 16 Mart Cumartesi günü Kasımpaşa ile karşılaşan Siyah-Beyazlılar, milli maçlar nedeniyle lige verilen ara ve deplasmanda üst üste oynanan 2 maçın ardından, 31 gün sonra taraftarıyla hasret giderdi. Siyah-Beyazlı taraftarlar da, Medical Park Antalyaspor maçında takımlarını yalnız bırakmadı.

Islıklı protesto

İstanbul’daki soğuk ve yağışlı havaya rağmen, yaklaşık 25 bin sporsever tribünlerden takımlarına destek verdi. Beşiktaşlı taraftarlar, takım kadroları ve teknik direktörlerin anons edilmesi sırasında teknik direktör Samet Aybaba’ya tepki gösterdi. Aybaba’nın isminin anons edilmesinin ardından, tribünlerden ıslıklı protestolar yükseldi. Taraftarlar, Beşiktaş’ın eski futbolcusu Antalyaspor Teknik Direktörü Özdilek’i ise alkışlayıp, “Şifo Mehmet” diye tezahürat yaptı. Taraftarlar, Özdilek’e Beşiktaş atkısı hediye etti.

Pankart açtılar

Öte yandan, Beşiktaş’ın eski hocası Carvalhal da maçı tribünden izledi. Beşiktaşlı taraftarlar, Kutlu Doğum Haftası’nı da unutmadı. Tribünlerde, “O alemlere rahmet, alemler ona hasret”, “Biz seni görmeden sevdik ya Resulallah” yazılı pankartlar açıldı.

Haberin Devamı
YORUM YAZ