MENÜ

Aybaba: Kızım eve gelme diyor

Beşiktaş Teknik Direktörü Samet Aybaba, üst üste gelen puan kayıplarının ardından taraftarların tepkisinin normal olduğunu dile getirdi ve “Kızım bile 'Eve gelme, git tesislerde yat' diyor” diyerek kendilerini eleştirenlere hak verdi.

Aybaba: Kızım eve gelme diyor

Karabükspor ve Gaziantepspor maçlarında 10 kişi kalan rakipler önünde puan kaybeden Beşiktaş’ta teknik direktör Samet Aybaba, sakatlıklardan, transfere kadar birçok konuda gazetecilerin sorularını yanıtladı. Gaziantepspor karşılaşmasının ardından taraftarların gösterdiği tepkiyle ilgili konuşan tecrübeli çalıştırıcı, “Taraftarların gösterdiği tepki oldukça normal. Kendilerini haklı buluyorum. Hatta puan kaybettiğimiz zaman kızım bile ‘Baba eve gelme, git tesislerde yat’ diyor. Rakibin baskısı yok, pozisyonu yok, son dakikada gelen bir gol var. İnsanın sinirleri bozuluyor” ifadelerini kullandı.

Futbolcularımla gurur duyuyorum

Takımın performansından ve ortaya koyduğu futboldan memnun olduğunu da dile getiren Aybaba, “Sezon başında küme düşer, ilk 10’a giremez diyenler vardı. İlk 4-5 hafta alt sırayla ne kadar puan farkı var diye bakılıyordu. Şimdi ilk 3 içindeyiz ve biz daha iyisini istiyoruz. Önümüzde 12 hafta var. Şu anda futbolcularımız, yapabileceğinin 5-6 misli fazlasını oynuyor. İstekli ve coşkulular. Ancak futbol enteresan bir oyun. 90 dakika boyunca yaptıklarınızı 1 dakikada kaybedebiliyorsunuz” diyerek son dakika gollerine çözüm bulamadıklarından yakındı.

Holmen’le ilgileniyoruz

Niang’ı Gaziantep maçında mecburen oynattıklarını ifade eden Kartal’ın teknik patronu, “Sakatlıklardan dolayı sıkıntı çekiyoruz. Bu nedenle Niang, düşündüğümüzden fazla sahada kaldı” dedi. Transfere de değinen Aybaba, “Avrupa Kupaları’na katılmamız ya da katılmamamız durumunda transfer politikamız değişmeyecek. İBB forması giyen Holmen’le ilgileniyoruz. Biz takım oyuncusu arıyoruz. Amacımız kendi içimizden de yıldız çıkarmak” diyerek sözlerini noktaladı.

Orhan Yıldırım

Haberin Devamı
YORUM YAZ