MENÜ

"Ayaklarımız yere değmiyordu"

Ankaragücü Teknik Direktörü Roger Lemerre, Kasımpaşa karşısında aldıkları 2-0'lık mağlubiyetin ardından takımını eleştirdi.

"Ayaklarımız yere değmiyordu"

Maçtan sonra düzenlenen basın toplantısına "Mağlubiyet hiçbir zaman hoş karşılanmaz" şeklindeki ifadeyle başlayan Lemerre, "Belki de Ankaragücü’nün bugün sahaya çıkarken birazcık ayakları yere değmiyordu. Kasımpaşa karşısındaki bu mağlubiyet bizi yeniden kendimize döndürdü. Bir maçın 10 dakika sürmediğini herkesin bilmesi gerekir. Burada takımıma verebileceğim en iyi kredi, ilk 10 dakikadır" diye konuştu.

Karşılaşmada ilk 10 dakikanın ardından Kasımpaşa’nın oyuna daha iyi adapte olduğunu kaydeden Lemerre, "İlk yarıda bizi zor durumlara düşürdükleri dakikalar oldu. Rakibimiz bizden daha iyiydi. Sezon sonuna yaklaştığımız bu haftalarda yeniden çalışmaya başlamamız lazım. 2-0’dan sonra yeniden çalışmalara başlamak çok kolay olmayacak, fakat ligi daha iyi bir yerlerde bitirmemiz gerekiyor" şeklinde konuştu.

Ligin kalan kısmında öncelikli olarak hedeflerinin puanlar almak olduğunu ifade eden Lemerre, "Birinci liglerde her zaman puanlar almak amaçtır. Hem taktik hem teknik plan üzerinde bundan sonra çok daha iyi performans gösterip iyi sonuçlar için elimizden geleni yapacağız" diyerek sözlerini tamamladı.

Haberin Devamı
YORUM YAZ