MENÜ

‘Ayağımı kıracaklar'

Rakiplerini attığı çalımlarla adeta çıldırtan Real Madrid'in yıldızı Cristiano Ronaldo, “Sürekli kasti faullere maruz kalıyorum. Sanırım sonunda ayaklarımı kıracaklar” dedi.

‘Ayağımı kıracaklar'

Real Madrid’in, Manchester United’dan 94 milyon Euro karşılığında kadrosuna katarak dünyanın en pahalı transferi unvanını kazandırdığı Cristiano Ronaldo’dan çarpıcı açıklama... Portekizli futbolcu, rakiplerinin kendisine karşı maçlarda çok sert oynadığını söyledi. Şampiyonlar Ligi’nde Marsilya ile oynadıkları karşılaşmada Souleymane Diawara’nın kasti faulüne maruz kalan Ronaldo, “Böyle devam ederse, bir gün ayağımı kıracaklar” diye konuştu. Özellikle attığı çalımlarla rakiplerini adeta çıldırtan Ronaldo, Villarreal’le yaptıkları maçta da Angel’i çileden çıkartmış ve ardından İspanyol oyuncudan topsuz alanda dirseği yemişti.

Pellegrini uyardı...
Teknik direktör Manuel Pellegrini’nin de topu ayağında gereksiz yere tutmaması konusunda uyardığı Ronaldo, buna karşı daha dikkatli olacağını söyledi. Real’de şu ana kadar performansıyla, senelik kazancı 12 milyon Euro’yu hak ettiğini şimdiden gösteren yıldız futbolcu, Şampiyonlar Ligi ve La Liga’daki toplam 7 maçta, rakip fileleri 9 kez havalandırmayı başardı. Öte yandan hafif sakatlığı bulunan Ronaldo’nun, yarınki Sevilla maçında forma giymesi henüz kesinleşmedi.

Haberin Devamı
YORUM YAZ