MENÜ

Avusturya'da işler yolunda

Beşiktaş kampında yüzler gülüyor. Dün yapılan antrenmanda ortaya koyulan iddialar nedeniyle kahkahalar havada uçuştu. Teknik direktör Bilic, bütün oyuncularla tek tek sohbet etti.

Avusturya'da işler yolunda

Avusturya’da hava şartları çalışma koşullarını olumsuz etkilese de, Beşiktaş kampında keyifler yerinde. Dün sabah yapılan antrenmanda ortaya koyulan iddialar ilginç görüntülere neden oldu. Kaybedenler sinirden su şişelerini tekmelerken, kazananlar ise arkadaşlarıyla dalga geçti. Basına açık olarak yapılan antrenmana ısınma koşularıyla başlayan futbolcular, ardından 5’e 2 top kapma çalışması yaptı. Özel programları devam eden Uğur Boral ve Sezer Öztürk takımdan ayrı kalırken, sol diz tendonunda ağrısı bulunan Fernandes ile bel kaslarında zorlama olan Almeida çalışmaya katılmadı. İdmanın son bölümünde futbolcular iki gruba ayrılarak ayak tenisi ve minyatür kale maç yaptı. Ayak tenisinde parfüm iddiası, mücadeleyi çekişmeli hale getirdi. İbrahim-Muhammed ve Ömer’den oluşan takım, Serdar-Gökhan Süzen ve Necip’in takımını farklı geçti.

Sivok isyan etti!

Çift kale maçta ise mücadele hat safhadaydı. Ortaya koyulan yemek iddiası, iki takımın da hırsını artırdı. Oğuzhan-Olcay-Ersan ve Gökhan Töre’den oluşan turunca takım, Sivok-Escude-Mustafa ve Mehmet’in kurduğu siyah takımı devirdi. 3-3 devam eden maçta son sözü Oğuzhan söylerken, iddiayı kaybeden Sivok, su şişelerini tekmeledi. Çek oyuncu, Bilic’e rövanş maçı oynatmasını söylese de Hırvat hoca bunu kabul etmedi. Siyah-Beyazlılar, hazırlıklarına akşam yaptığı antrenmanla devam etti.

Haberin Devamı
YORUM YAZ