MENÜ

Avrupa'ya derbi ayarı

Şenol Güneş, ligde pazartesi günü oynanacak Fenerbahçe derbisini düşünerek yarın Avrupa Ligi’nde Sarpsborg’la yapacakları maçın kadrosunda değişime gidecek. Tecrübeli çalıştırcının; Tolga, Roco, Lens ve Töre’yi 11’de görevlendirip; Karius, Pepe, Babel ve Quaresma’yı Fener’e saklaması bekleniyor.

Avrupa'ya derbi ayarı

UEFA Avrupa Ligi I Grubu’nda yarın akşam Vodafone Park’ta Norveç temsilcisi Sarpsborg’u ağırlayacak olan Siyah-Beyazılılar’da teknik ekip, kadro planlamasını tamamladı.

Haberin Devamı

Bu karşılaşmanın ardından Spor Toto Süper Lig’de pazartesi günü Fenerbahçe’yle oynayacakları derbiyi de göz önünde bulunduran teknik direktör Şenol Güneş’in, bundan dolayı Sarpsborg mücadelesinin kadrosunda 4 as isme vermeyeceği belirtildi.

Şenol Güneş’in ilk değişikliği kalede yapması bekleniyor. Bu sezon takımın UEFA Avrupa Ligi ön eleme maçlarında görev yapan Tolga Zengin’in, yine kaleyi koruyan isim olacağı bildirildi. Tecrübeli teknik adamın son haftaların formda ismi Pepe’yi de Fenerbahçe’ye saklayıp savunma hattını Domagoj Vida ve Enzo Roco’nun üzerine kuracağı belirtildi.

10 numarada Ljajic

Güneş’in, bek hattında Caner ve Gökhan’ı sahaya süreceği ifade edilirken savunmadaki değişikliğe ek olarak takımın en alternatifli bölgelerinden birisi olan kanat hattında da 2 ismi kulübeye çekeceği öğrenildi. Sarpsborg karşısında Ryan Babel ve Ricardo Quaresma’nın yerlerini Jeremain Lens ve Gökhan Töre’ye bırakacağı belirtildi. Ön libero kurgusunu Oğuzhan Özyakup ve Gary Medel’in üzerine kurmayı planlayan Güneş, 10 numarada Adem Ljajic, Sırp futbolcunun önünde ise Cyle Larin’e forma verecek.

Haberin Devamı

Dorukhan var Atiba yok

Siyah-Beyazlı formayla görev yaptığı kısıtlı sürede yıldızını parlatan 22 yaşındaki ön libero Dorukhan Toköz’ün de hamle oyuncusu olarak Sarpsborg karşısında forma giyebileceği kaydedildi. Ek olarak sakatlığını atlatıp antrenman eksiğini kapatan Atiba Hutchinson ise adının UEFA Avrupa Ligi listesinde yer almaması sebebiyle bu mücadelenin kadrosunda olmayacak ve Fenerbahçe derbisini bekleyecek.

YORUM YAZ