MENÜ

Avrupa'da ligler başlıyor!

Koronavirüs salgını sonrasında liglere ara veren birçok ülke futbola tekrar başladı. Son olarak 5 ülkeden müjdeli haber geldi. Bugün Polonya ve Sırbistan, yarın ise Karadağ, Hırvatistan ve Ukrayna futbola geri dönecek.

Avrupa'da ligler başlıyor!

Dünyayı etkisi altına alan koronavirüs nedeniyle diğer spor dalları gibi futbola da ara verilmişti. İlk etapta Almanya, Avusturya, Beyaz Rusya, Burundi, Çekya, Danimarka, Ermanistan, Estonya, Faroe Adaları, Güney Kore, Kosta Rika, Litvanya, Macaristan, Suriye, Türkmenistan futbol faaliyetlerine yeniden başlamıştı. Şimdi de Avrupa’da salgın konusunda önemli yol kat eden 5 ülke yeniden futbola geri dönecek.

Haberin Devamı

Almanya örneği...

İlk olarak bugün Polonya Ligi ve Sırbistan Ligleri başlayacak. Yarın ise Ukranya, Karadağ ve Hırvatistan futbola geri dönecek ülkeler olacak. Bu ülkelerin hijyen tedbirleri kapsamında Almanya Bundesliga örneğini aldığı öğrenildi. Panzerler’in maçlarda uyguladığı tedbirleri söz konusu 5 ülkenin de bire bir hayata geçireceği kaydedildi.

Polonya

Avrupada ligler başlıyor

Polonya’da lider Legia Varşova, Play-Off’lara 4 hafta kala 8 puan farkla zirvede yer alıyordu.

Sırbistan

Avrupada ligler başlıyor

Kızılyıldız, bu hafta kazanırsa rakiplerinin alacağı sonuçlara bakmaksızın Sırbistan Ligi’nde şampiyonluğunu ilan edecek

Ukrayna

Avrupada ligler başlıyor

Ukrayna’da dominasyonunu sürdüren Shaktar, bir sürprize izin vermez ve şampiyon olursa son 10 yılda 8. lig kupasını alacak.

Karadağ

Avrupada ligler başlıyor

En yakın rakibine 9 puan fark atan Karadağ ekibi Buducnost, şampiyonluğa koşuyor.

Haberin Devamı

Hırvatistan

Avrupada ligler başlıyor

Dinamo Zagreb, eğer sezon sonunda mutlu sona ulaşırsa Hırvatistan Ligi’ndeki son 27 yılda 21. şampiyonluğunu elde etmiş olacak.

YORUM YAZ