MENÜ

Avrupa'da derbi haftası!

Bu hafta Türkiye, İngiltere, İtalya ve İspanya'da derbi heyecanı yaşanacak. Bugün M.City-M.United, Tottenham-Chelsea, Espanyol-Barcelona, yarın Fenerbahçe-Beşiktaş ve Lazio-Roma maçları oynanacak.

Avrupa'da derbi haftası!

Futbolseverler bu hafta televizyonlarının başından kalkamayacak, Avrupa’nın önde gelen 4 liginde birbirinden heyecanlı derbi maçları oynanacak. Türkiye yarın Fenerbahçe-Beşiktaş mücadelesini beklerken, İngiltere Premier Ligi’nde bugün şampiyonluğun kaderini belirleyecek Manchester ve Londra derbileri oynanacak. Ada’da saat 14.45’te Manchester City-Manchester United, 19.30’da ise Tottenham-Chelsea mücadeleleri yapılacak. Her iki maç da Spormax’ten canlı olarak ekranlara gelecek. Yine aynı gün La Liga’da yani İspanya’da, haftanın en kritik randevusunda lider Barcelona, takipçisi Real Madrid’in de nefesini tutarak izleyeceği mücadelede Espanyol’un konuğu olacak. 21.00’deki bu kapışma, NTV Spor’dan yayınlanacak.

Roma’nın zirve savaşı...
Süper Lig’de Fenerbahçe-Beşiktaş derbisinin oynanacağı gün İtalya’da, Başkent’te iki ezeli rakipten Serie A’da liderliği İnter’den kapan Roma, aynı şehrin takımı Lazio önünde zirveden inmemek için Olimpiyat Stadı’nda büyük bir savaş verecek. Saat 19.30’da başlayacak Derby della Capitale de, yine NTV Spor’dan canlı olarak izlenebilecek.

Haberin Devamı
YORUM YAZ