MENÜ

Avni Yıldırım, Sivas'a uğurlu geldi

Türkiye'nin gururu, 3 kemer sahibi boksörümüz Avni Yıldırım, memleketi Sivas'ta Sivasspor - Kasımpaşa maçını izledi, Başkan Mecnun Otyakmaz ile bir araya geldi...

Avni Yıldırım, Sivas'a uğurlu geldi

Profesyonel boksörümüz Avni Yıldırım'dan Sivasspor'a ziyaret. Son dönemde üst üste kazandığı müsabakalarla profesyonel boks arenasında ülkemizi başarıyla temsil eden Avni Yıldırım, memleketi Sivas'ı ziyaretinde Sivassspor - Kasımpaşa maçını da izledi. Yiğidolar'ın 1-0 kazandığı kritik karşılaşma sonrası başkan Mecnun Otyakmaz'la da bir araya gelen genç sporcu, evsahibi kulübün başarısının devamını diledi.

Otyakmaz: Avni'yle gurur duyuyoruz

Sivasspor Başkanı Mecnun Otyakmaz, Avni'nin başarısı ile gurur duyduklarını belirterek "Avni Sivas'ın gururu. Sivas'ı tüm dünyaya tanıttı. Muhteşem performansıyla Dünya Şampiyonluğu yolunda emin adımlarla ilerliyor. Umarım bundan sonraki maçlarda da Türkiye'yi en iyi şekilde temsil eder. Kendisine ziyaretinden dolayı teşekkür ediyoruz. Zaten uğurlu geldi ve maçımızı kazandık. Avni'yi her maçımızda Sivas'ta ağırlamak istiyoruz" dedi.

Sequeira'yı sayıyla yenmişti

Bilindiği gibi hafif ağır sıklette mücadele eden Avni Yıldırım, son kapışmasında Arjantinli rakibi Walter Sequeira'yı 12 raund sonunda sayıyla mağlup ederek ünvanını korumuştu. Avni, bu kritik zaferden sonra WBC Dünya sıralamasında 13'üncülükten 9'unculuğa yükseldi. Başarılı sporcumuz büyük bir olasılıkla 6 Mayıs tarihinde Almanya'nın başkenti Berlin'de tekrar ringe çıkacak.

Haberin Devamı
YORUM YAZ