MENÜ

"Atmosfer belki Şenol Güneş'i de yıpratıyordur"

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, NTV'de katıldığı programda 'Şenol Güneş ile yola devam edilecek mi?' sorusuna 'Şenol hoca ile sözleşmemiz sezon sonuna kadar devam ediyor.' yanıtı verdi. TRT Spor'da yayınlanan Spor Manşet programında konuşan yazarımız Cem Dizdar, Fikret Orman'ın Şenol Güneş ile ilgili yaptığı açıklamayı değerlendirdi.

Fikret Orman, NTV'de katıldığı özel yayında merak edilen soruları yanıtladı. Beşiktaş'ta son zamanlarda eleştirilen Teknik Direktör Şenol Güneş ile ilgili 'Yola devam edilecek mi?' soruna Orman, "Şenol hoca ile sözleşmemiz sezon sonuna kadar devam ediyor. Benim de başkanlık sürem sezon sonuna kadar devam ediyor." yanıtını verdi.

Haberin Devamı

TRT Spor'da yayınlanan Spor Manşet programında konuşan yazarımız Cem Dizdar, Fikret Orman'ın Şenol Güneş ile ilgili yaptığı açıklamayı değerlendirdi.

Cem Dizdar, 'Şenol Güneş'in hataları var mı?' sorusu üzerine "Ben hata demekten kaçınıyorum. Belki eksikleri vardır. Babel'i Şenol Güneş'i Oğuzhan'ı yıpratan atmosfer Şenol Güneş'i de yıpratıyordur." dedi.

YORUM YAZ