MENÜ

Atletico Madrid ve Napoli, Eljif Elmas için kesenin ağzını açtı

Avrupa devleri Fenerbahçe'nin genç oyuncusu Eljif Elmas için kesenin ağzını açtı. İtalyan ekibi Napoli, 19 yaşındaki oyuncu için 18 milyon Euro'yu gözden çıkarırken İspanyol temsilcisi Atletico Madrid ise 14 milyon Euro'nun yanında Hırvat oyuncu Nikola Kalinic'i transfer paketine ekledi.

Atletico Madrid ve Napoli, Eljif Elmas için kesenin ağzını açtı

Ekonomik olarak sıkıntı yaşayan Fenerbahçe'nin yüzünü son günlerde en çok Eljif Elmas haberleri güldürüyor. Atletico Madrid, Sevilla, Inter, Milan, Tottenham, Borussia Dortmund ve Napoli'nin transfer listesinde olan 19 yaşındaki yıldızın satışından en kârlı şekilde çıkmak isteyen sarı-lacivertliler, aceleci değil.

Haberin Devamı

Tok satıcıyı oynayan Fenerbahçe tüm rakamları ve teklifleri görüp sonrasında kararını verecek. İtalya basınından Sky İtalia'da yer alan son habere göre; Napoli, Eljif Elmas için yapacağı teklifi hazırladı. Ücret hakkında net bilgi verilmezken, F.Bahçe'nin genç oyuncusu için en az 18 milyon Euro kazanmayı planladığına ve Napoli'nin de bunu gözden çıkarmaya hazır olduğuna vurgu yapıldı.

FENERBAHÇE BİR TAŞLA İKİ KUŞ VURACAK

Atletico Madrid ise Makedon yıldız için 14 milyon Euro üzerinden görüşmelerini sürdürüyor, İspanyol ekibi teklifin içine Nikola Kalinic'i de ekledi. Golcüye ihtiyacı olan ve henüz bu mevki için net bir anlaşma yapmayan sarı-lacivertliler, hem Eljif'ten 14 milyon Euro'yu kasasına koyup hem de Hırvatistan Milli Takım forması da giyen 31 yaşındaki Kalinic'i kadrosuna katmaya sıcak bakıyor.

Haberin Devamı

(Sabah)

YORUM YAZ