MENÜ

Atletico Madrid-Chelsea ne zaman ve nerede oynanacak?

UEFA Şampiyonlar Ligi son 16 turunda 23 Şubat’ta oynanması planlanan Atletico Madrid-Chelsea maçının, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgınına karşı İspanyol hükümetinin aldığı tedbirlerden dolayı ülke dışında yapılması öngörülüyor.

Atletico Madrid-Chelsea ne zaman ve nerede oynanacak?

İspanya’da sol koalisyon hükümeti bugün yaptığı Bakanlar Kurulu toplantısında, Kovid-19’un mutasyona uğrayıp, hızlı yayılan türüne karşı tedbir olarak Brezilya ve Güney Afrika ile birlikte İngiltere’ye uygulanan uçuş kısıtlamalarının 2 Mart’a kadar uzatılması kararı aldı.

Haberin Devamı

Söz konusu kısıtlama gereği, İngiltere’den gelen uçuşlarda İspanyol vatandaşı veya ikamet izni olmayanların ancak 10 gün karantinada kaldıktan sonra ülkeye girişine izin veriliyor.

Atletico Madrid-Chelsea ne zaman ve nerede oynanacak?

İspanya’da hükümetin 2 Mart’a kadar uzattığı uygulamadan, 23 Şubat’taki Atletico Madrid-Chelsea maçının da etkilenmesi, karşılaşmanın Madrid’deki Metropolitano Stadı yerine başka bir Avrupa ülkesinin stadında oynanması bekleniyor. İspanyol basını, Atletico Madrid-Chelsea maçına ev sahipliği yapmak için en güçlü adayın Romanya’nın başkenti Bükreş’teki Ulusal Stadyum olduğunu ileri sürdü. Konuya ilişkin nihai kararı, kulüplerle yapacağı görüşmelerin ardından UEFA verecek.

YORUM YAZ