MENÜ

Atiye dizisi ne zaman başlıyor? Atiye dizisi oyuncuları kimler?

Atiye dizisinin başlamasına kısa bir süre kala heyecan dorukta... Güçlü oyuncu kadrosuyla dikkat çeken Atiye dizisinin ilk bölüm özel gösterimi yapıldı. Özel gecenin görüntüleri ardından Atiye dizisinin yayın tarihi, konusu ve oyuncuları merak konusu oldu. Atiye dizisi ne zaman başlıyor? Atiye dizisi oyuncuları kimler? İşte Atiye dizisiyle ilgili en çok merak edilenlerin yanıtları…

Atiye dizisi ne zaman başlıyor? Atiye dizisi oyuncuları kimler?

Başrollerinde Beren Saat ve Mehmet Günsür'ün rol aldığı Netflix'in ikinci Türk orijinal dizisi Atiye'nin fragmanı ve ilk kareleri yayınlandı. Dizi Erhan ile genç ressam Atiye'nin Göbeklitepe'den başlayan yolculuğuna odaklanacak. İlgi uyandıran diziyle alakalı, Atiye dizisi ne zaman başlıyor? Atiye dizisi oyuncuları kimler? gibi soruların cevapları da aranıyor. İşte Atiye dizisi hakkında bilinmeyenler...

Haberin Devamı

Atiye dizisi ne zaman başlıyor?

Ozan Açıktan, Gönenç Uyanık gibi isimlerin yönetmen koltuğunda yer aldığı başrollerini ise Beren Saat, Mehmet Günsur ve Metin Akdülger’in yer aldığı Atiye dizisi 27 Aralık Cuma günü Netflix’te olacak.

Atiye Dizisi'ni konusu nedir?

İsmini baş karakter olan Atiye’den alan dizide kadın bir ressamın dünyanın tarihini değiştiren Göbeklitepe’ye karşı hissettiği sebebi bilinmeyen yakınlığı ve bu gizemi çözme çabasını konu alıyor. Kazı çalışmasını yürüten arkeolog Erhan ile yolu kesişen Atiye, karşılaştığı tüm engellere rağmen Anadolu’daki evrensel sırları ve bu alanın kendi geçmişiyle ilişkisini ortaya çıkarıyor.

Atiye dizisi ne zaman başlıyor Atiye dizisi oyuncuları kimler

Atiye Dizisi oyuncuları kimler?

Beren Saat - Atiye

Mehmet Günsür - Erhan

Metin Akdülger

Melisa Şenolsun

Başak Köklükaya

Civan Canova

Meral Çetinkaya

Hazal Türesan

Haberin Devamı

Cezmi Baskın

Tim Seyfi

Atiye nerede çekiliyor?

Dizi çekimleri Göbeklitepe'de gerçekleştirilmektedir. Göbeklitepe, Şanlıurfa il merkezinin yaklaşık olarak 22 km kuzeydoğusunda, Örencik Köyü yakınlarında yer alan dünyanın bilinen en eski kült yapılar topluluğudur. Bu yapıların ortak özelliği, T biçimindeki 10-12 dikilitaş yuvarlak planda dizilmiş, araları taş duvarla örülmüştür.

YORUM YAZ