MENÜ

Atılay Canel: Pesic'in eksikliğini hissettik

Fatih Karagümrük Teknik Sorumlusu Atılay Canel, 0-0 berabere kaldıkları Altay maçının ardından açıklamalarda bulundu. Galip gelmek için her türlü pozisyonu bulmalarına rağmen gol atamaklarını vurgulayan Canel, ''Pesic'in eksikliğini hissettik. İnşallah Pesic en kısa zamanda döner ama Borini'nin kısa zamanda döneceğini tahmin etmiyoruz. Çünkü omurgasında zedelenme var.'' dedi.

Atılay Canel: Pesic'in eksikliğini hissettik

Fatih Karagümrük Teknik Sorumlusu Atılay Canel, 0-0 berabere kaldıkları Altay maçının ardından açıklamalarda bulundu. Oyuna istekli başladıklarını söyleyen Canel, şu ifadeleri kullandı:

Haberin Devamı

'Sanki hastaneye gidecek gibi halleri vardı'

"Oyun hakimiyeti bizdeydi. Rakip 10 kişi kalınca, ikinci yarı tek kale oynamaya başladık. Oyuncu kalitemiz belli ancak gol yollarında istediğimizi yapamadık. Galip gelmek için her türlü pozisyonu bulduk ama santrfor eksikliğimizden bir türlü golü atamadık. Rakip defansa gömüldü, onları açmak için her türlü pozisyonu denedik ama bir türlü golü atamadık. Karagümrük Futbol Takımı olarak oynamak istedik ama rakip takım defansa gömüldü, yerde yattılar. Futbolu çirkinleştirmeden güzel şekilde oynamak arzusundaydık ama rakip ne hikmetse özellikle 1-2 futbolcusu sanki bağıra çağırarak yerlere yattılar. Sanki hastaneye gidecek gibi halleri vardı. Bu olmadı"

Haberin Devamı

'Borini'nin kısa zamanda döneceğini tahmin etmiyoruz'

Takımın golcü oyuncusu Pesic'in 1, 2 hafta içinde takıma dönebileceğini belirten Canel, "Pesic'in eksikliğini hissettik. İnşallah Pesic en kısa zamanda döner ama Borini'nin kısa zamanda döneceğini tahmin etmiyoruz. Çünkü omurgasında zedelenme var. Pesic de 1-2 haftaya inşallah aramıza dönecek" şeklinde konuştu. (DHA)

YORUM YAZ