MENÜ

Atılay Canel: Hata yapık, golü yedik

Fatih Karagümrük Teknik Sorumlusu Atılay Canel, 3-0 kaybettikleri Hatayspor maçının ardından konuştu. Oyuna istedikleri gibi başlayamadıklarını belirten Canel, ''Hata yapık, golü yedik. İkinci yarı toparlanır gibi olduk. Daha istekli, daha arzulu başladık ama üçüncü golü yiyince oyun bu şekilde bitti'' dedi.

Atılay Canel: Hata yapık, golü yedik

Spor Toto Süper Lig Ahmet Çalık Sezonu’nun 29. haftasında konuk olduğu Atakaş Hatayspor'a 3-0 mağlup olan VavaCars Fatih Karagümrük'te teknik sorumlu Atılay Canel, 90 dakikanın ardından düzenlenen basın toplantısında mücadeleyi değerlendirdi.

Haberin Devamı

Hatay deplasmanına çok zor şartlar altında geldiklerini ve morallerinin bozulduğunu söyleyen Canel, ''Buraya gelirken çok zor şartlar altında geldik. Hava muhalefeti dolayısıyla uçak havada aşağı yukarı 7-8 tur yaptı. Yani biraz moralimiz bozuktu ama biz maça başlarken tabi tüm bunları bir kenara bırakıp oyuna istediğimiz gibi başladık. Ama futbol hatalar oyunu. Hata yapık, golü yedik. İkinci yarı toparlanır gibi olduk. Daha istekli, daha arzulu başladık ama üçüncü golü yiyince oyun bu şekilde bitti'' ifadelerini kullandı.

YORUM YAZ