MENÜ

Atılay Canel: Bizim hedefimiz Avrupa!

Fatih Karagümrük Teknik Sorumlusu Atılay Canel, 3-0 kazandıkları Kayserispor müsabakasının ardından hedeflerinin Avrupa olduğunu söyledi.

Atılay Canel: Bizim hedefimiz Avrupa!

Spor Toto Süper Lig’in 30. haftasında konuk ettiği Kayserispor'u 3-0 mağlup eden Fatih Karagümrük'te teknik sorumlu Atılay Canel, 90 dakikanın ardından düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulundu.

Haberin Devamı

İlk yarıyı 4-0’lık galibiyetle kapatmaları gerektiğinin altını çizen Canel, “Soğuk havada iyi bir şekilde oynayıp bizi izleyenleri mutlu edeceğiz dedik sözümüzde durduk. İstekli başladık maçın başında golü bulunca oyun olduğu gibi bizim elimizdeydi. İlk yarı 4-0 bitmesi lazımdı. İç saha performansımız gayet iyi. Bunu dış sahaya da yansıtırsak oyun şeklimiz daha farklı olur. Bizim hedefimiz Avrupa. Bu soğukta gelen seyircileri de kutluyorum. Galibiyeti onlara armağan ediyoruz. Soğuk havada mücadele eden futbolcularımı ve teknik heyeti kutluyorum” ifadelerini kullandı.

Atılay Canel, Emre Mor’un milli takıma seçilmemesi ile ilgili de Emre Mor ve Salih Dursun’un milli takım aday kadroya dahil edilmesini beklediklerini ifade etti.

YORUM YAZ