MENÜ

Ateş hattına Gakgoş damgası: 3-0

Elazığspor'la Kayserispor 6 puanlık maçta karşılaştı. Bordo-Beyazlılar, Domingos Paciencia'nın takımını 3 golle yıktı, lige tutunma yolunda dev bir adım attı.

Ateş hattına Gakgoş damgası: 3-0

Mücadelesi, azmi, temposuyla rakibini yenen birçok takımın haklı sevincine şahit olmuş ama hakemi de yenmeyi başarana pek rastlamamıştım! Elazığspor Özkahya’nın çalan düdüğü ardından Kayserispor’u da, başkahya ve ekibini de çaresiz bırakmayı başardı! Çünkü konuk aleyhine ötmeye niyeti bile olmayan düdük, göz göre yaşanan onca pozisyon sonrasında 2 defa penaltı için çalmaya mecbur kaldı. Şu vaziyete bakıp da bir de, “Paralel düdük etkinliği var mı acaba?” diye düşünmemek mümkün mü? Okan Buruk’un kupa maçındaki peçeli ihracı midemi bulandırmıştı, Elazığ’da peçe kalktı ama işe yaramadı! Genç adamın Elazığ’da mükemmel işler yapmaya başladığını yazmıştım. Buruk ve ekibi kadrosunu doğru kurup doğru oynatmayı başarmış. Kayserispor karşısında da bunu uyguladılar ve 6 puanlık bir maç kazandılar.

Penaltılar art arda

14-16-19 ve 42’inci dakikalarda fahiş hakem hataları, açıkçası görmezden gelme gayretine rağmen duruşunu bozmayan Elazığspor, ikinci 45 dakikada rakibi de hakemi de sürklase etti ve 3 golle geçti. 49’da Alper sol bacak salladı ama sağ kavalıyla kendi kalesine vurdu: 1-0. Serdar şahane oyununu penaltıyla süsledi: 2-0. Deniz de attığı 7. golüyle skoru belirledi: 3-0. Bravo Elazığ, bravo Okan Buruk ve Elazığspor... Futbolunuz başkahyayı bile tatmin etti! Pastırma, sucuk, mantı damak tadına alışık Kayserililer’i, mevcut ‘Dominos Pizzases’ lezzeti pek tatmin etmeyecek gibi sanki!

Oğuz Dizer

SPOR TOTO SÜPER LİG PUAN DURUMU

Haberin Devamı
YORUM YAZ