MENÜ

Ataman Güneyligil: Avantajımızı kullanıp turu geçmek istiyoruz

Voleybolda Kadınlar CEV Kupası çeyrek final rövanş maçında yarın Polonya temsilcisi Budowlani’ye konuk olacak Galatasaray, tura inanıyor.

Ataman Güneyligil: Avantajımızı kullanıp turu geçmek istiyoruz

Galatasaray Kadın Voleybol Takımı Antrenörü Ataman Güneyligil, GSTV’ye yaptığı açıklamada, ilk maçta 3-1 yendikleri Budowlani ile zorlu bir rövanş karşılaşması oynayacaklarını belirtti.

İlk maçın da zorlu geçtiğini ancak avantajlı bir skor almayı başardıklarını aktaran Güneyligil, "Rakibimiz dirençli bir takım. Çok önemli bir orta oyuncuları ilk maçta yoktu. Şu anda takıma dönmüş ve son lig maçlarında lig liderini yendiler. Önemli bir seyirci topluluğu önünde oynayacağız. Zor bir maç olacak. İlk maçta elde ettiğimiz avantajı kullanıp orada iki set alıp, turu geçmek istiyoruz." diye konuştu.

Selçuk İnan, Hagi ve Prekazi'nin peşinde!

Oyuncuların gözü turda

Galatasaraylı oyuncular da Polonya’dan yarı finalist olarak dönmek istediklerini söylediler.

Sarı-kırmızılı voleybolculardan Seda Aslanyürek, Budowlani’yi deplasmanda da yenmek istediklerini dile getirerek "İyi bir maç olacak. Rakip taraftar önünde zor bir maç bekliyoruz ama evimize turu atlayarak gelmiş olmak istiyoruz." ifadelerini kullandı.

Budowlani’nin taraftar gücüne dikkati çeken Aslı Kalaç ise "Salonları her maç doluymuş. Bunlar bizi tabii ki de yıldırmayacak. Bizim bir hedefimiz var. Hedefimize doğru adım adım ilerliyoruz. Bu maçı da İstanbul’daki gibi kazanacağımızdan eminim." şeklinde konuştu.

AA

Galatasaray'a Carole piyangosu!

Haberin Devamı
YORUM YAZ