MENÜ

Atalay Babacan kimdir? Kaç yaşında, hangi mevkide oynuyor?

UEFA Gençlik Ligi'nde Schalke ile karşılaşan Galatasaray'da Atalay Babacan, attığı iki golle yıldızlaştı. Peki, Atalay Babacan kimdir? Kaç yaşında, hangi mevkide oynuyor? Genç yıldız ile ilgili tüm detaylar haberimizde.

Atalay Babacan kimdir? Kaç yaşında, hangi mevkide oynuyor?

Galatasaray, UEFA Gençlik Ligi'nde Schalke 04'ü mağlup ederken galibiyeti getiren goller takımın 10 numarası Atalay Babacan'dan geldi. 2000 jenerasyonunun en önemli isimlerinden birisi olan Atalay Babacan'ın, Schalke maçında gösterdiği performansın ardından kim olduğu taraftarlar tarafından merak ediliyor. İşte genç oyuncu hakkında detaylar.

Haberin Devamı

Atalay Babacan kimdir?

2000 doğumlu olan Atalay Babacan, 2013 yılında Galatasaray Fatih Terim'in isteğiyle Denizlispor'dan transfer edildi. U17 Milli Takımı'nda gösterdiği performansın ardından tüm dikkatleri üzerine çeken Atalay, 10 numara pozisyonunda oynuyor. Galatasaray forması altında U19 ve U21'de oynayan genç yıldız toplamda 26 maçta oynarken rakip filerere 9 gol bırakmayı başardı.

Fatih Terim hayran kalmıştı

Türkiye U17 Milli Takımı, Hırvatistan'da düzenlenen Avrupa Şampiyonasında adını çeyrek finale yazdırırken, takımın 10 numarası Atalay Babacan performansı ile dikkatleri üzerine çekmişti. Galatasaray altyapısında forma giyen Atalay Babacan, İtalya karşısında turu getiren galibiyet golünü atarken oynadığı oyunla tribündeki çok özel birini etkilemeyi başarmıştı. Fatih Terim. Türkiye Futbol Direktörü Terim, karşılaşmayı tribünden izlerken Atalay'ın futbolunu çok beğendiği ve birkaç yıl içinda A Milli Takım kadrosunda düşündüğü belirtildi.

YORUM YAZ