MENÜ

Atalay Babacan kimdir?

Galatasaray U17 takımının yıldızı Atalay Babacan'ın ismi Fenerbahçe ile anılıyor. Peki Atalay Babacan kimdir? Hangi bölgede oynuyor? Detaylar haberimizde...

Atalay Babacan kimdir?

Galatasaray U17 ve Türkiye U17 Milli Takımı'nın 10 numarası Atalay Demirci'yi Fenerbahçe'nin istediği iddia ediliyor. Gündeme bomba gibi düşen bu haberin ardından Atalay Babacan'ın kim olduğu taraftarlar tarafından merak ediliyor. İşte genç oyuncu hakkında detaylar.

Atalay Babacan kimdir?

28 Haziran 2000 Denizli doğumlu. 2013 yılında Denizlispor'dan Galatasaray'a transfer edildi. 37 kez milli oldu ve kariyerinde 72 golü bulunuyor.

10 numara pozisyonunda oynayan 16 yaşındaki futbolcu sol ayağını muhteşem kullanıyor. U17 Avrupa Şampiyanası grup aşamasında 6 maçta 4 gol attı.

Son oynanan İtalya maçında ise Milli Takım'a galibiyeti getiren isim oldu.

Fatih Terim hayran kaldı

Türkiye U17 Milli Takımı, Hırvatistan'da düzenlenen Avrupa Şampiyonasında adını çeyrek finale yazdırırken, takımın 10 numarası Atalay Babacan performansı ile dikkatleri üzerine çekti.

Galatasaray altyapısında forma giyen Atalay Babacan, İtalya karşısında turu getiren galibiyet golünü atarken oynadığı oyunla tribündeki çok özel birini etkilemeyi başardı: Fatih Terim. Türkiye Futbol Direktörü Terim, karşılaşmayı tribünden izlerken Atalay'ın futbolunu çok beğendiği ve birkaç yıl içinda A Milli Takım kadrosunda düşündüğü belirtildi. Öte yandan Atalay'ın kendisi gibi futbolcu olan abisi Alperen Babacan da TFF 1. Lig ekiplerinden Denizlispor'da forma giyiyor. Alperen hem Galatasaray hem de Beşiktaş'ın transfer listesinde yer alıyor.

Haberin Devamı
YORUM YAZ