MENÜ

Atalanta Başkanı deplasmanda 5 bin taraftarı görünce ağladı!

UEFA Avrupa Ligi son 32 turu ilk maçında Alman ekibi Borussia Dortmund, sahasında İtalyan temsilcisi Atalanta ile karşı karşıya geldi. Maç öncesinde duygusal görüntüler ortaya çıktı. Atalanta Kulübü Başkanı Antonio Percassi, Almanya deplasmanında yaklaşık 5 bin taraftarı görünce gözyaşlarını tutamadı.

Atalanta Başkanı deplasmanda 5 bin taraftarı görünce ağladı!

UEFA Avrupa Ligi'nde Borussia Dortmund, İtalyan ekibi Atalanta'yı konuk etti. Mücadele 3-2 Alman ekibinin üstünlüğü ise tamamlandı. Mücadeleye ise damga vuran olay Atalanta Başkanı Antonio Percassi'nin gözyaşları oldu.

Signal Iduna Park'ta oynanan karşılaşmada Alman temsilcisi Borussia Dortmund'un taraftarları tribünleri doldururken Atalanta taraftarlarına ayrılan 5 bin kişilik bölüm de tamamen doluydu.

Ağırlıklı olarak trenle gelen İtalyan takımın taraftarları yolculuğun başlangıcında çekilmiş görüntüleri ile sosyal medyayı da salladı. Atalanta taraftarlarının çoşkulu başlayan Almanya yolculuğu statta sona erdi ve Signal Iduna Park'taki yerlerini aldılar.

UEFA Avrupa Ligi'nde gecenin sonuçları

Maçın başlama düdüğünden itibaren meşale ve bayraklarla dikkat çeken İtalyan taraftarlar, kendilerine ayrılan bölümde takımlarını 90 dakika hiç durmadan destekleyerek takımlarının deplasmanda yabancılık hissetmemesini sağlamaya çalıştı.

Mücadelenin ilk yarısında tek gol vardı ve Dortmund'dan Andre Schürrle 30. dakikada maçın ilk golünü kaydetti. 2. yarıya ise flaş bir başlangıç yapan Atalanta girdiği pozisyonlarda peş peşe 2 gol buldu. Josip Ilicic, 51 ve 56'da Atalanta'ya üstünlüğü getiren golleri attı. Oyuna Reus'un yerine dahil olan Götze 3 dakika sonra Michy Batshuayi'ye harika bir gol pası verdi. Batshuayi 65'te meşin yuvarlağı ağlarla buluşturdu. Maçta son sözü ise yine Batshuayi söyledi ve son dakika golüyle Dortmund mücadeleyi kazandı.

Geceye damga vuran maçtan ise akıllarda kalan Atalanta Başkanı Antonio Percassi'nin gözyaşları oldu. Başkan Percassi, taraftarının Dortmund deplasmanına geldiğini görünce maç öncesi tribünden sahaya indi ve taraftarlarının önüne giderek onları selamladı. Bu sırada çok duygulanan Percassi, gözyaşlarını tutamadı.

Sezon sonu sözleşmesi bitiyor! 3 büyükler...


FIFA, dünya sıralamasını açıkladı! Türkiye 3 basamak geriledi

Haberin Devamı
YORUM YAZ