Arama

Popüler aramalar

Gökhan Yalçınkaya'nın Bursa at yarış tahminleri

Bursa at yarış tahminleri. Fanatik Hipodrom yazarı Gökhan Yalçınkaya günün programını değerlendirdi.

Gökhan Yalçınkaya'nın Bursa at yarış tahminleri

10 Kasım Cuma Bursa at yarış tahminleri. Fanatik Hipodrom yazarı Gökhan Yalçınkaya günün programını değerlendirdi.

INDIAN DADY ile beşli ganyan

1.AYAK: Hız makinası Astrakhan’ın evlatlarından MC GREGOR’un hala çıkış yapamamasına anlam veremiyorum, çok iyi bir at olduğunu düşünüyorum, özellikle 3’lüye dönünce farklılaşacağı kanaatindeyim, bugun içinse ata ilk kez kulaklık deneyecekler, olumlu reaksiyon verip önde kuracağı sert temposuyla bir solukta bitirebilir, favorimdir. Ona ilk planda rakip gördüğüm isimler ÖZKURT ile NAVIGATION. Özkurt’un son dönemdeki yarışları ortada. Navigation, ise aradan sonra iki yarış gördü, kondüsyon oturmuştur. Ortak özellikleri ise son startlarında Satış koşusunda birlikte koşup 1-2 bitirip her ikisininde yeni ilgililerinde ilk yarışlarını koşacak olmalarıdır, kan değişikliği ikisini de yarayabilir. Koşunun ağır favorisi HARPUT RUZGARI, ise ard arda iki kısa vade yarışında iyi atlara geçildi, 2.5 ay ara verdi, kaba kuma ilk kez çıkacak, niye dördüncü sıraya bıraktın diyen okuyucularımızı duyar gibiyim, sebebim bu zaman diliminde kağıt üzerinde sadece 4 galobunu görmemdir, ama kalitesiyle Şampiyon pilotuyla bu handikapını kapatabilir. Eğer yerimiz v arsa şu GAUDİ’yi de yazalım. İlk kez 50’yi görecek, 2’li taylarda önemli rahatlıktır.

2.AYAK:’’Biz bu sonbahar buluşacaktık.. Bahar geldi geçti, SEN GELMEZ OLDUN.. Taşlara mı döndü kalbin gelmedin, aylar geldi geçti, SEN GELMEZ OLDUN..’’ Bu şarkıyı SÜNGÜTAY’a armağan ediyorum. Koştuğu 11 yarışında da yazdım, o bana hala gelmedi, bugun artık A.Çelik ile bir ses ver be oğlum.. Yine favorimsin. Yine onun gibi kazanma zamanı geciken isimlerden olup son yarışında makinada 5 boy kaldığını dipnot olarak eklemek istediğim SERRACEM rakip gördüğüm tek isimdir.

3.AYAK:Son haftalarda iyi form tutan BABASEYFİ, şuan değil, geçmişte bazı sıkıntılar yaşadığını duyduğum zaten bu sıkıntıları olmasaydı açık yarışların müdavimi olacak kalibredeki, ki zaten geçen sene Grup 1 /2/3 koştu, hatta Grup 2 Sultansuyu Tarım İşletmesi Koşusunda ‘’Serhantay ve Semend’’ in arkasında bitirmişti, şimdi onlar nerde koşuyor kendisi nerde koşuyor kasteddiğim at YÜCELİR, 5.5 aylık tedavi sürecinde tam mesafesinde dinçlikle olumlu tepki ihtimali doğrultusunda FENERLİCAN, ters at (totoya bakın 157157, formüle göre bugun 1 olması lazım) ZEUS, takibimdeki KARAZEYTİN, 60’dan 53’e düşen eli kulağındaki CUKKA sıralamamdır.

4.AYAK:INDIAN DADY’nin formu yeteneği ortada. Bence çok at. Yakışanı yapacaktır.

5.AYAK:MORE THAN A GAME, Bursa’da 7 yarışta 5 birincilik 2 ikincilik yaptı. BAVİ REŞ, Bursa’da 2 kez koştu, 2’sini de kazandı. ANGEL HORSE, Ankara kalesi koşusunda Kınowa’yla ikinciliği at başı bitirdi ama startda 5 boy oturmuştu, bu kez mesafe lehine uzadı ve o zaten ev sahibi. KINOWA, o gün geç kaldı, Karataş İstanbulda binmiyor, onun için Bursaya geliyor. Ayrıca REBEL YELL’i tercih etmedi diye bu at bugun geri planda çıksa da kaba kumda bir önceki yarışında 1 kez koşup Grup 1 kazandığını hatırlatayım.

6.AYAK:Geçen yarışında ilk kez dilbağı denenen ve iyi koşan BABA SITKI, aradan sonra yarış gören takibimdeki GÖKHABER, buram buram mesafe isteyen bu kez 1200’den 1300’e dönen HEVESKAR, geçen hafta 5.5 ay aradan sonra koşup şişen UÇANSOY, ilk yarışında padoğuyla gözüme çarpan İSMİ YİĞİT, aşamalar içerisindeki MİRHAN sıralamamdır.

4,2,3,1,5 // 8,12 // 6,3,2,4,8,5 // 3 // 6,2,1,5,9 // 1,3,4,13,5,8

Haberin Devamı