MENÜ

At yarışı Adana tahminleri

Fanatik Hipodrom yazarı Eray Balcı, günün Adana yarışlarını yazdı.

At yarışı Adana tahminleri

1.AYAK: Çok beğendiğim 1400 mesafeli yarışın sonrasında önlere çok erken düştüğü 1500 mesafeli yarışı hayal kırıklığı ile sonuçlanan TONY OBELIX bu denli denk rakipler yanında, bu kadar geri planda kalmasına hayret ediyorum. Bu koşuda start alan atlara baktığımız zaman, pist ve mesafe en yatkın isim olduğunu göreceğimiz bu safkan öncelikle kuponlara yazılmalıdır. Bu piste kısa sürede uyum sağlamış olsa kazanma konusunda o zincirleri bir türlü kıramayan LUSINGA umarım Hasan Abi'nin yüzünü bu kez güldürür. İlk ve tek birinciliğini bu pist ve mesafede elde eden SOYDAN son koşusunda kilodan etkilenen STRIKE HARD grubun en formda safkanı GREAT RESPECT çoğunlugunun kazanma konusunda sıkıntı yaşayan isimlerin mücadelesinde mutlak suretle kuponlarda yer bulması gereken isimlerdir. İki bankolu günde, geri kalan isimleri ayırt etmeden kuponlara yazarak en sürpriz sonucun çıkmasını bekleyelim.

2.AYAK: Tayların yaş atmasıyla birlikte uzun mesafeli koşularda boy göstermeye başladı. Gerek orjinleri gerekse bugüne dek start aldıkları koşularda göstermiş oldukları performanslar ile rakiplerinden ayırmak istediğim; ALEXANDRAPOLI, BLACK NIGHT, NIGHT LATERNE, WILDEST INDOCHINA ve CRAZY BOY bütçemiz dahilinde sırasıyla değerlendirmeye alacağımız isimler olmalıdır.

3.AYAK: İki aya yakın bir ara söz konusu olmasına rağmen yarış hazırlıkları çok iyi olan DUQUAN bugün eski günlerinden kesitler sunan bir performansa imza atabilir. Seri stiliyle bilenen kalite safkan, iyi bir start çıkışı sonrası alacağı koşu liderliğini bitiriş çizgisi geçilene kadar devam ettiren isim olmaya çok yakın gözüküyor. Bu pistte 5/5 kaba kumda start aldığı toplam 9 koşuda 7 birinciliği bulanan BITCOIN aksiyon farkıyla geçildiği rakibinden rövanşı almaya çalışacak olan HAS YAĞIZ yazarak bu ayağı az atla geçebiliriz. Geniş bütçeli kuponlar; SPEEDY GUNNER ve BADARBUNGA, MAHİR BEY ve FOREVER HERE sırasıyla öneririm.

4.AYAK: Gerçek bir kısa-orta mesafe atı olsa da bugün önlerde tempoyu kendisinin belirleyeceği ve bu anlamda temposunu bozabilecek karakterde bir rakibin olmaşıyla çok etkili bir tempo yarışı yapacağına inandığım, kıymetli büyüğüm İsmet Tosunoğlu'nun bayrağı teslim ettiği oğlu, genç atçı kardeşim Taylan Tosunoğlu'nun BİLBİLAN'ı altılı ganyan kuponları için günün ilk bankosu adayımdır.

5.AYAK: Çok kolay kazandığı koşuyu, aprantisinin bir anlık hatası sonrası atını kaçırması ve içteki rakibinin geçiş koridorunu kapatması sebebiyle rakibinin gerisine atılan BERKALP müthiş formuyla bugün gecikmeli birinciliğine uzanabilir. Rakipleri; ANTEPLİ ARİF, ÇELEKAN, BOZTEPEBEYİ, AGAH, ZİRVE TAY, JUNIOR SANCAK ve OĞLUM EJDER olur.

6.AYAK: Yarış hayatının ilk deneyiminde 1300/135.68 üçüncülükle, ikinci deneyiminden 1400/1.40.35 ile ikincilikle ayrılan ASİL RÜZGAR için artık hamdım, piştim, oldum terimini kullanmak çokta yersiz olmaz. Özellikle anne kan hattı itibariyle bu piste çok uyumlu bir tay olduğuna inandığım bu kısrak günün ikinci bankosu adayımdır.

4-8-12-9-1-3----HEPSİ///2-7-3-9-5///2-6-7-5-1-4-3///2///2-10-8-1-5-4-6-9///1

Haberin Devamı
YORUM YAZ