MENÜ

Fenerbahçe maçı hangi kanalda? Asvel - Fenerbahçe maçı hangi kanalda, saat kaçta?

Fenerbahçe Beko Asvel'e konuk oluyor. Turkish Airlines Euroleague'de Fransa deplasmanında LDLC Asvel Villeurbanne ile karşı karşıya gelecek. Bu sezon Euroleague'de deplasmanda oynadığı altı maçı da kaybeden Fenerbahçe ilk galibiyetini almak istiyor. Peki, Asvel - Fenerbahçe maçı hangi kanalda, saat kaçta? Detaylar ve maçın canlı skor takibi fanatik.com.tr

Fenerbahçe maçı hangi kanalda? Asvel - Fenerbahçe maçı hangi kanalda, saat kaçta?

Obradovic önderliğindeki Fenerbahçe Beko, Turkish Airlines EuroLeague 10. hafta maçında LDLC ASVEL Villeurbanne takımına konuk oluyor. Sarı-lacivertliler, EuroLeague’de çift maç haftasının ilk mücadelesinde 20 Kasım Çarşamba günü Barcelona’ya konuk oldu. Temsilcimiz, mücadeleyi 89-63 kaybederek 9 hafta sonunda 2 galibiyette kaldı. Fenerbahçe Asvel karşısında sezonun ilk deplasman galibiyetini almak istiyor.

Haberin Devamı

Asvel - Fenerbahçe maçı hangi kanalda, saat kaçta?

TSİ 22:45’te Astroballe’de oynanacak mücadele beIN Sports Haber kanalından canlı yayınlanacak. Karşılaşmayı Damir Javor (Slovenya), Spiros Gkontas (Yunanistan) ve Jordi Aliaga (İspanya) hakem üçlüsü yönetecek.

SON DAKİKA! İŞTE FENERBAHÇE'NİN DEPLASMANDAKİ ORANI!

3. randevu

Asvel ile Fenerbahçe, Euroleague'de bugüne kadar 2 kez karşı karşıya geldi. Söz konusu müsabakalarda sarı-lacivertliler de Fransız temsilcisi de 1'er galibiyet aldı. İki takım en son 9 Aralık 2009 yılında İstanbul'da karşılaştı ve Asvel parkeden 68-61 galip ayrıldı.

Bu sezon Euroleague'de istediği sonuçları alamayan Fenerbahçe, son 2 maçtan da mağlup ayrıldı. Sarı-lacivertliler, bu süreçte CSKA Moskova ve Barcelona ile deplasmanda karşılaştı. Asvel maçı ile deplasman turnesini tamamlayacak olan Fenerbahçe daha sonra 3 karşılaşmayı evinde oynayacak.

Haberin Devamı

İstatistiklerle iki takım

Ligde Fenerbahçe 72.0 sayı ortalamasıyla oynarken, Asvel Villeurbanne ise 71.4 sayı ortalamasıyla mücadele ediyor. Fener'de Derrick Williams 10.2 sayı ortalamasıyla oynayarak takımını sırtlarken, Asvel'de de Tonya Jekiri 11.1 sayı ortalamasıyla takımına katkıda bulunuyor.

Fenerbahçe'de sağ bacak arka adale sakatlığına bağlı ağrıları devam eden Nando De Colo ve Tofaş maçında kasık bölgesinden sakatlık yaşayan Leo Westermann, takım kafilesinde yer almıyor.

YORUM YAZ