MENÜ

Astralis oyuncuları adeta bir asker gibi antrenman yapıyor: Seviye yine yükseldi

Daha önce paintball sahasında antrenman yaptıkları ortaya çıkan Astralis oyuncuları bu seferde adeta bir asker gibi zorlu engellerle dolu parkurda antrenman yaptı.

Astralis oyuncuları adeta bir asker gibi antrenman yapıyor: Seviye yine yükseldi

Astralis’in sosyal medya hesaplarından iki gün önce paylaşılan görselleri görenler şok oldu. Oyuncular adeta asker gibi antrenman yapıyorlardı.

Haberin Devamı

Şu an dünyanın en iyi CS: GO takımı olarak gösterilen Astralis, herkesi bir kez daha şoka uğrattı. Takımın sosyal medya hesaplarından paylaşılan antrenman görsellerinde, oyuncuların adeta bir asker gibi yerlerde süründüğü, denge tahtasında yürüdüğü ve zorlu engelleri aştığı görülüyor.

Takım halinde yapılan antrenmanları profesyonel askerlik geçmişi olan bir antrenör de takip ediyor. Oyuncuları yönlendiren isim aynı zamanda takımın oyun içerisindeki taktiklerine de yardımda bulunuyor.

Paintball sahasında antrenman yapıyorlar

Takımın HLTV.org’a verdiği röportaj sırasında oyuncular, paintball sahasında antrenman yaptıklarını söylemişlerdi. Yine eski bir askerden yardım alan Astralis oyuncuları, taktiklerini önce paintball sahasında çalışıyor daha sonra oyunda çalışmaya başlıyor. Bu inanılmaz bilgi paylaşıldıktan sonra sosyal medyada epey konuşulmuştu. Takım bünyesinde çalışan ve eski bir asker olan antrenör, oyuncular ile sürekli olarak ilgileniyor ve antrenman planlarının bir çoğunu kendi oluşturuyor. (Playerbros)

YORUM YAZ