MENÜ

Aslanlar gibi: 1-0

Spor Toto Süper Lig'in 31. haftasında Gaziantepspor deplasmanına konuk olan Galatasaray, rakibini 1-0 mağlup ederek Fenerbahçe'yle arasındaki puan farkını korudu. Sarı-Kırmızılı takıma galibiyeti getiren golü, 62. dakikada Burak Yılmaz attı.

Aslanlar gibi: 1-0

Spor Toto Süper Lig 31. hafta karşılaşmasında Gaziantepspor deplasmanına konuk olan Galatasaray, sahadan 1-0'lık skorla galip ayrıldı.

Karşılaşmaya her iki takım da kontrollü başladı. İlk yarıda atak organizasyonlarında çoğalamayan Galatasaray, rakibi karşısında tutuk bir oyun sergiledi. 32. dakikada Gaziantepspor, net bir fırsattan yararlanamadı. Kouemaha, ceza alanı dışından sert bir şut çıkardı ancak top yan direkte patladı ve oyun alanına geri döndü.

İlk yarının kalan dakikalarından da gol sesi çıkmadı ve soyunma odasına 0-0'lık eşitlikle gidildi.

Kral, ikinci yarıda sahne aldı

Galatasaray, ikinci yarıya oyuncu değişikliği ile başladı. Yekta Kurtuluş'un yerine Emre Çolak oyuna dahil oldu. Bu dakikalarda rakip kalede ataklarını sıklaştıran Sarı-Kırmızılı takım, 62. dakikada golü buldu. Gaziantepspor savunmasının hatasını iyi değerlendiren Burak Yılmaz, kaleciyle karşı karşıya kaldı. Tecrübeli golcü, Karcemarskas'ın bacaklarının arasından topu ağlarla buluşturdu ve Galatasaray bu golle 1-0 öne geçti. Karşılaşmanın kalan dakikalarında başka gol olmadı ve 90 dakikanın galibi 1-0'lık skorla Galatasaray oldu.

Taraftarla polis arasında gerginlik

Zorlu mücadele öncesi stadyuma girmek için bekleyen taraftarlar ile güvenlik güçleri arasında arbede çıktı. Biran önce içeri girmek isteyenlerin kapıyı zorlaması üzerine güvenlik güçleri kalabalığa biber gazıyla müdahale etti.

Sahaya girmek istediler

Stadyum dışında kısa süreli arbede yaşanırken, biber gazının stat içerisinde de etkili olması üzerine tribündeki taraftarlar, sahanın içerisine girmek istedi. Bazı taraftarların tribünlerden saha içerisine girmesi üzerine bu kez stat içerisinde kısa süreli arbede yaşandı. Gerginlik, Galatasaraylı yöneticilerin araya girmesi ve taraftarların tribüne gönderilmesi ile son buldu.

Terim, maçı radyo odasından izledi


Cezası nedeniyle yedek kulübesinde takımının başında olamayan Galatasaray teknik direktörü Fatih Terim, karşılaşmayı radyo yayınının yapıldığı odadan izledi.

SPOR TOTO SÜPER LİG PUAN DURUMU İÇİN TIKLAYIN

Haberin Devamı
YORUM YAZ