MENÜ

Aslan'dan 3'lük atış: 1-0

Arena'da ezeli rakibi Beşiktaş'ı ağırlayan Galatasaray, sahadan 1-0 galip ayrıldı. Aslan'a kritik galibiyeti getiren golü; 38. dakikada penaltıdan Selçuk İnan attı.

Aslan'dan 3'lük atış: 1-0

Galatasaray, Spor Toto Süper Lig 22. hafta karşılaşmasında Beşiktaş'ı 1-0 mağlup etti. Mücadeleye her iki takım da kontrollü bir oyunla başladı. İlk dakikalarda rakip kaleyi birkaç tehlikeli pozisyonla yoklayan Beşiktaş, bunlardan sonuç alamadı.

Gol penaltıdan geldi

Karşılaşmada 38. dakikaya girildiğinde sağdan ceza sahası içerisine giren Veysel Sarı, Dany tarafından düşürüldü. Hakem Cüneyt Çakır, penaltı kararı verdi ve Dany'ye sarı kart gösterdi. Topun başına geçen Selçuk İnan, Tolga Zengin'i ve topu ters köşelere yollayarak ağları havalandırdı. Bu gol, aynı zamanda ilk yarının da skorunu belirledi. Galatasaray, soyunma odasına 1-0'lık üstünlükle gitti.

Beşiktaş, ikinci yarıya oyuncu değişikliği ile başladı. Gözünde bir problem yaşayan Tolga Zengin'in yerine Cenk Gönen dahil oldu.

Semih Kaya'dan örnek hareket

Maçın 54. dakikasında Olcay ve Semih 'in ikili mücadelesinde top Semih'ten kornere çıktı, ancak Cüneyt Çakır aut kararı verdi. Bunun üzerine Semih, Çakır'ı uyararak, topun kendinden çıktığını ve korner olduğunu söyledi. Cüneyt Çakır, Semih'e teşekkür ederken kararını düzeltti ve korneri verdi.

84. dakikada ceza sahası içinde yaşanan karambolde iki oyuncudan darbe alan Cenk Gönen, uzun bir süre yerde kaldı. Doktorların müdahalesiyle tekrar ayağa kalkan Cenk, oyuna yeniden devam etti.

Hakem Cüneyt Çakır, 90 dakikanın sonuna 11 dakika daha ekledi. Bu süre içerisinde de ikinci bir gol sesi çıkmadı. Galatasaray, Beşiktaş karşısında 1-0 galip gelerek hanesine üç puanı yazdırmayı başardı.,

GALATASARAY İSTATİSTİKLERİ

BEŞİKTAŞ İSTATİSTİKLERİ

SÜPER LİG 2013-2014 PUAN DURUMU

Haberin Devamı
YORUM YAZ