MENÜ

Aslan'da transfer bitmez

Lucas Biglia ve Mark Van Bommel transferlerinde umduğunu bulamayan Galatasaray, orta saha arayışlarına İngiltere'de devam ediyor. Aslan'ın listesindeki isimler Nigel Reo-Coker ve Barry Ferguson

Aslan'da transfer bitmez

Son takviyeyi orta sahaya yapmayı planlayan Cim Bom, gözünü İngiltere’ye çevirdi. Tottenham’ın Hırvat yıldızı Niko Kranjcar’ın ilk sırada yer aldığı listede Birmingham’lı Barry Ferguson ve Aston Villa’lı Nigel Reo-Coker da var.

Orta sahayı Culio ve Yekta’yla takviye eden Galatasaray, bu bölgeye bir transfer daha yapmak istiyor. Sarı-Kırmızılılar’ın listesinin baş sırasında, Anderlecht’te forma giyen Lucas Biglia vardı. Ancak Arjantinli oyuncu, devre arasında takımdan ayrılmak istemediğini açıkladı.

Hedefteki bir diğer isim olan Van Bommel ise Milan’la anlaştı. Bu oyunculardan beklediği cevabı alamayan yönetim, rotayı İngiltere’ye çevirdi. Sarı-Kırmızılılar, Premier Lig tecrübesi bulunan bir oyuncunun işini bitirmek istiyor. İngiliz basını, Cim Bom’un Aston Villa’da forma giyen Nigel Reo-Coker ve Birmingham’da oynayan Barry Ferguson’la ilgilendiğini iddia etti.

İlk hedef Kranjcar


Darren Bent’e 24 milyon Pound ödeyerek, tarihinin en pahalı transferine imza atan Aston Villa’nın, Reo-Coker’ı satmaya sıcak baktığı belirtildi. Ancak aynı şey Ferguson için geçerli değil. Birmingham, son iki sezonda müthiş bir çıkış yapan İskoç yıldızı bırakmak istemiyor. Galatasaray’ın asıl hedefi ise, Tottenham’da gözden düşen Niko Kranjcar. Hırvat futbolcu için girişimlere başlayan Sarı-Kırmızılılar, Tottenham’a tekliflerini sundu.

Adı: Niko Kranjcar
Doğum yeri: Zagreb/Hırvatistan
Doğum tarihi: 13.08.1984
Boy: 1.86
Mevkii:
Orta saha

Adı:
Barry Ferguson
Doğum yeri: Glasgow/İskoçya
Doğum tarihi: 02.02.1978
Mevki: Orta saha
Oynadığı takımlar: Glasgow Rangers, Blackburn, Birmingham

Adı: Nigel Reo-Coker
Doğum yeri: Londra/İngiltere
Doğum tarihi: 14.05.1984
Mevki: Orta saha
Oynadığı takımlar: Milton Keynes, West Ham, Aston Villa

Haberin Devamı
YORUM YAZ