MENÜ

Aslan istedi, kıymete bindi!

Kulüpleriyle sözleşmeleri biten forvet Abel Hernandez ve kanat oyuncusu Joel Campbell için CimBombüyük uğraş veriyor. Ancak iki futbolcuyu Avrupa’dan pek çok takımın istemesi, rakamların artmasına neden oluyor.

Aslan istedi, kıymete bindi!

Hull City ile mukavelesi sona eren Abel Hernandez, vatandaşı Muslera’nın önerisiyle Galatasaray’ın gündemine geldi. 27 yaşındaki futbolcunun hızlı oluşunun yanı sıra yüksek fizik gücü en büyük artısı. Başarılı forvet konusunda Galatasaray teknik heyetinin detaylı bir inceleme yaptığı ve olumlu görüş belirttiği öğrenilirken, bonservisi elinde olup Cim Bom’un radarına giren bir diğer oyuncu da Joel Campbell... 25 yaşındaki Campbell’ı özellikle Fatih Terim çok beğeniyor. Her iki isimle de yıllık 2 milyon Euro’dan (10.5 milyon TL) mukavele imzalanması hedefleniyor. Ancak hem Campbell’ı hem de Hernandez’i Avrupa’dan pek çok takımın istemesi Galatasaray Yönetimi’nin işini güçleştiriyor, çünkü rakamlar artıyor.

İşte diğer talipleri...

Her iki yıldızın menaceriyle dirsek teması kuran Sarı- Kırmızılılar’ın en büyük avantajı, Şampiyonlar Ligi’ne direkt katılacak olması. Hernandez ile Fiorentina, Torino ve Celtic ilgilenirken; Campbel’ın talipleri arasında Olympiakos, Celta Vigo bulunuyor.

Metin Karabaş

Haberin Devamı
YORUM YAZ