MENÜ

Aslan Gençlere hazırlanıyor

Galatasaray, Spor Toto Süper Lig'de Gençlerbirliği ile 14 Mayıs Cumartesi günü oynayacağı karşılaşmanın hazırlıklarını yaptığı antrenmanla sürdürdü.

Aslan Gençlere hazırlanıyor

Galatasaray, Spor Toto Süper Lig’de Gençlerbirliği ile 14 Mayıs Cumartesi günü oynayacağı karşılaşmanın hazırlıklarını yaptığı antrenmanla sürdürdü.

Haberin Devamı

Teknik direktör Bülent Ünder yönetiminde, Florya Metin Oktay Tesisleri’nde basına kapalı olarak gerçekleştirilen idmanda, sarı-kırmızılı futbolcuların ısınma hareketlerinin ardından, 5’e 2 top kapma çalışması ve dar alanda minyatür kale maç oynadıkları bildirildi. 1,5 saat süren antrenmanın son bölümünde ise kondisyon çalışma yapıldığı kaydedildi.

Sakatlıkları bulunan Hakan Balta, Milan Baros, Anıl Dilaver, Mustafa Sarp, Çağlar Birinci, Lucas Neill ve Arda Turan’ın tedavilerine devam edildiği, üst solunum yolu enfeksiyonu geçiren Yekta Kurtuluş’un tedavisine ise başlandığı açıklandı.

Galatasaray, Gençlerbirliği maçının hazırlıklarını yarın sabah yapacağı antrenmanla tamamlayacak. Sarı-kırmızlılılar, öğleden sonra da maç için Ankara’ya gidecek.

AA

YORUM YAZ