MENÜ

Aslan 4. maça gözünü dikti.

Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi play-off finali 3. maçında Fenerbahçe'ye 71-70 yenilen ve seride 2-1 geriye düşen Galatasaray'ın şube koordinatörü Murat Özyer, takıma olan güvenlerinin devam ettiğini söyledi.

Aslan 4. maça gözünü dikti.

Murat Özyer, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Galatasaray’ın play-off final serisinde kamuoyunu yanıltacak, yorumları tersine çıkaracak bir performans ortaya koyduğunu belirterek, "Kamuoyunda rakibimizin rahat bir şekilde şampiyon olacağı kanısı vardı. Oyuncularımızın 4. maçı kazanıp, seriyi rakip salona taşıyacaklarına inanıyorum" diye konuştu.

Haberin Devamı


Serinin ikinci maçında basketbol dışı faktörlerin ön plana çıktığını, dünkü karşılaşmada ise sonucu basketbolcuların belirlediğini söyleyen Özyer, "Karakterli bir takıma sahibiz. Hücumda kötü oldukları bir günde dahi maçın sonuna kadar oyunda kaldılar ve son saniyeye kadar kazanma şansını ellerinde tuttular. Tüm oyuncularımızla gurur duyuyorum. Önümüzdeki maçta da kendilerine yakışan bir oyun ortaya koyacaklardır" ifadelerini kullandı. Özyer, Türkiye’de kadın basketbolunun hamle yapması gerektiğine de dikkati çekerek, "Kadın voleybolunun gerisine düşmüş durumdayız. Yayıncı kuruluşundan, organizasyonuna ve salonlara kadar durum böyle. Galatasaray ile Fenerbahçe’nin final serisi maçlarını sadece kulüp televizyonlarının yayınlıyor olması da bunun en büyük göstergesi" diyerek sözlerini tamamladı.

Haberin Devamı

AA

YORUM YAZ