MENÜ

'Asla pes etmeyeceğiz'

Hiçbir zorluğa karşı pes etmeyeceklerini belirten Kafkas, “Yolumuzdan dönmeyeceğiz. Trabzonspor gelecek yıl zirve mücadelesi verecek” diye konuştu.

'Asla pes etmeyeceğiz'

Trabzonspor’un belki de en zor döneminde göreve gelmekten çekinmeyen Tolunay Kafkas, umut dolu açıklamalarda bulunda. Orduspor galibiyetiyle çatlak sesler susarken, Kafkas da Trabzonspor’u gelecekte güzel günlerin beklediğini söyledi. Futbolculara da adeta gözdağı veren Trabzon’un hocası, “Kalan maçlarda toplayabileceğimiz puanı toplayıp Ziraat Türkiye Kupası’nda hedefe yürümek amacındayız. Her iki kulvarda mücadelemizi sürdürürken hangi oyuncumuz daha hazırsa onu tercih etmeye çalışıyoruz. Oyun anlayışı itibarıyla talep ettiklerimizi yerine getirenler formaya daha rahat ulaşırlar. Bizim çalışma prensiplerimiz doğrultusunda kulübümüzün ilkeleri başrol oynayacak. Bu ilkeler yönünde hareket edenler yapının içinde kalır, diğerleriyle maalesef yollarımız ayrılır” diye konuştu.

‘Zirveye oynayacağız’

Trabzon’un futbol tarihinde önemli bir yere sahip olduğunu belirten Kafkas, bu misyona ve tarihe yakışan davranışlar sergileyeceklerini söyledi. Zaman zaman büyük takımların böyle düşüşler yaşayabileceğini de dile getiren genç çalıştırıcı, “Trabzonspor’un büyüklüğü bu zamanı en aza indirecek potansiyelde. İçinde bulunduğumuz sezon bittiğinde gelecek yıl herkes Trabzon’un zirve mücadelesini seyredecek” dedi.

Haberin Devamı
YORUM YAZ