MENÜ

Asil ve pahalı! Bu at 29 milyon TL!

Katarlılar’ın sahibi olduğu Qatar Racing Takımı, bu yıl çimde 3 yarışı da kazanan Too Darn Hot isimli atın kardeşini satın aldı. Henüz isim verilmeyen 1.5 yaşındaki İngiliz için rekor bir ücretle 29.3 milyon TL ödendi.

Asil ve pahalı! Bu at 29 milyon TL!

Spor dalları arasında en çok sevilenler arasında yer alan at yarışlarında paralar havada uçuşuyor. Geleceğin şampiyon olma ihtimali yüksek atlarına da inanılmaz paralar ödeniyor... Son olarak İngiltere’de 1766’dan beri yarış atlarının açık artıma ile satışını yapan aile şirketi Tattersalls’ın organizasyonunda bu yıl çok iyi bir performans gösteren Too Darn Hot isimli atın kardeşi olan at, 3.7 milyon Pound’a (29.3 milyon TL) alıcı buldu.

Haberin Devamı

Asil ve pahalı Bu at 29 milyon TL

2 yaşındaki Too Darn Hot’ın bu yılki başarılı performansı, kardeşinin değerini de artırdı.

Çimdeki 3 yarışını da kazanan Hot’ın başarısı sonrasında gelecek vaat ettiği için Katarlılar’ın sahibi olduğu Qatar Racing Takımı’nın aldığı 1.5 yaşındaki İngiliz at, 2018’in bu alanda en pahalısı oldu. 2 yaşını doldurduktan sonra yarış kariyerine adım atacak olan bu ata yeni sahipleri Sheik Fahad ile kardeşlerinin sahibi olduğu şirketin ne isim vereceği de henüz belli olmadı.

YORUM YAZ