MENÜ

Asamoah görünümlü Hakan Balta

Tudor’un kadroya almadığı tecrübeli stoper, Fatih Terim’in gelişiyle yeniden doğacak. Sol bek için düşünülen Asamoah ve listedeki diğer isimlerin transferi olmazsa, 34 yaşındaki oyuncu bu bölgede formaya en yakın isim.

Asamoah görünümlü Hakan Balta

Sarı-Kırmızılılar’da 10. sezonunu geçiren Hakan Balta, bu sezon başında teknik direktör İgor Tudor tarafından kadroda düşünülmemiş ve hiçbir resmi maçta forma giyememişti. Takımdan ayrı olarak çalışmalarını bireysel olarak sürdüren Hakan’ın geleceği, Fatih Terim’in takımın başına geçmesiyle birlikte bir anda değişti. Terim’in, Göztepe karşılaşması öncesi, “Hakan Balta olsa o bu maçta sol bek oynardı ama kadroya ismi yazılmamış. Artık ikinci yarı” demesinin ardından 34 yaşındaki stoper, tam 253 gün sonra Galatasaray formasını, Hagi’nin takımı Viitorul Constanta karşısında giydi.

En çalışkanlar arasında

Bu mücadelenin ikinci yarısında oyuna dahil olan ve kaptanlık pazubandını takan Hakan, bu süreçte kendisine çok iyi baktığını net bir şekilde performansıyla ortaya koydu. Gayet hazır gözüken ve Antalya kampının en çalışkan isimlerinden Hakan’ın, başta Juventus’tan Kwadwo Asamoah olmak üzere listedeki diğer sol beklerin transferinin gerçekleşmemesi durumunda, sezonun ikinci yarısında ilk 11’e en yakın oyunculardan biri olması bekleniyor. Terim de, 34 yaşındaki futbolcuyla idmanlarda yakından ilgileniyor.


Galatasaray'dan Arda Turan'a gönderme

Haberin Devamı
YORUM YAZ