MENÜ

"Artık yeter!"

Bursaspor Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi İrfan Koç, 45 maçtır Bursaspor'a penaltı verilmediğini hatırlatarak, "Artık yeter" dedi.

"Artık yeter!"

Spor Toto Süper Lig'in 9'uncu haftasında evinde Manisaspor ile berabere kalan Bursaspor'da kan kaybı sürüyor. Son 3 haftada aldıkları beraberliklerle 6 puan kaybeden yeşil beyazlılarda yönetim kurulu üyesi İrfan Koç, gol yollarında sıkıntı yaşadıklarını ifade etti. Bu sezon golcülerden yeterli randımanı alamadıklarını vurgulayan Koç, hakemlere de yüklendi. İrfan Koç şunları söyledi:

"Gol atamıyoruz ama kötü de oynamıyoruz. Bunu şanssızlığa bağlayabiliriz. Ama maalesef bununla beraber 45 maçtır penaltı kullanamıyoruz. İlk defa Süper Lig maçını yönetecek bir hakem bizim maçımıza veriliyor. İnsanın aklına şu geliyor; yine hakemlerle beraber halef selef sistemi yürüyor. Bursaspor şampiyon oldu oyunlar bozuldu. Şimdi yine eskiye dönüyorlar. Bunu açık ve net yapsınlar, bizi de kandırmasınlar. Hakettiğimiz penaltılar verilmiyor. Bu kadar çifte standart olmaz. 45 maçta penaltı olmaz mı? Gerçekten artık yeter."

EMRE KOŞAK/BURSA,(DHA)

Haberin Devamı
YORUM YAZ