MENÜ

"Artık bu filmi görmek istemiyoruz"

Futbolculara yenilgilerden sonra tribünlerin görüntülerini izlettiren Daum, 'Yazık bu taraftara. Artık tüm maçlarımızı kazanmak zorundayız. Herkes bunu kafasına iyice soksun' dedi.

"Artık bu filmi görmek istemiyoruz"

Fenerbahçe Teknik Direktörü Christoph Daum, futbolcularını bazen sert, bazen yumuşak üslupla motive etmeye çalışıyor. Sürekli kalan iki kupayı almaları gerektiğine vurgu yapan Alman hoca, son olarak CD yardımına başvurdu. Yenilgiler sonrasında Sarı-Lacivertli taraftarların çektiği acıyı ve üzüntüyü izlettiren Daum, “İyi bakın. Bu taraftar bunları hak ediyor mu? Süper Kupa’dan sonra önümüzde iki hedef daha var: biri kupa, diğeri lig... Bu iki kulvarı da en önde tamamlamak için, kalan tüm maçlarımızı kazanmalıyız. Bunu herkes aklına iyice soksun” ifadelerini kullandı. Şampiyonluk potasında 4 takımın bulunduğunu belirten tecrübeli hoca, “Bugünkü görüntüye bakarsak, her şey bizim elimizde değil. Rakiplerin kayıpları da gerekiyor. Bu nedenle Antalyaspor galibiyetinin tek başına bir anlamı yok. Önümüzdeki Gençlerbirliği, Gaziantep ve Galatasaray maçlarını da kayıpsız atlatırsak, ipler yine bizim elimize geçer” görüşünü dile getirdi.

Pektemek ve Kahe’ye dikkat
Bu arada dünkü idmana grip olduğu için çıkmayan Daum, futbolculara ayırdığı zamanın haricinde, yardımcılarıyla birlikte yarınki rakiplerini inceliyor, zayıf ve güçlü yönlerini belirliyor. Forvette Mustafa Pektemek ve Kahe gibi etkili isimlere dikkat etmeleri gerektiğini her fırsatta vurgulayan Alman hoca, ayrıca futbolcularına, Gençlerbirliği’nin çok mücadeleci ve sert yapıya sahip bir takım olduğunu, kazanmak için sahada en az onlar kadar savaşmalarını gerektiğini anlatıyor.

Yusuf Dursun

Haberin Devamı
YORUM YAZ