MENÜ

Arsenal'in yeni Messi'si

Arsenal kulübü Arjantinli 'Yeni Messi' Maximiliano Romero ile 4.5 Milyon Pound'a anlaşmak üzere.

Arsenal'in yeni Messi'si

Velez Sarsfield takımında oynayan 16 yaşındaki oyuncu ile iki hafta içinde anlaşma gerçekleştirilecek. Anlaşma yapıldıktan iki sene sonra Romero 18. yaş gününde İngiltere'ye gelecek.

Velez başkanı Raul Gamez 'Arsenal bize reddemeyeceğimiz bir teklifte bulundu. Miktarı açıklayamam fakat bizim için büyük bir teklif.' açıklamasında bulundu

Romero'nun menajeri Rolando Zarate 'İki kere Londra'da Arsene Wenger ile görüştüm. Güney Amerika'daki Arsenal Scoutları Romero'yu seyredip Wenger'e çok olumlu rapor vermişler. Maxi çok yetenekli bir futbolcu fakat hazırlıklarını iki sene Velez'de yapacak .Şu ana kadar Velez A takımında sadece iki hazırlık maçında oynadı ve iki gol attı.

Arsenal bu transfer için Velez kulübüne oyuncunun %80 i olan 4.5 Milyon Pound ödeyecek. 2017 senesinde Romero 18 yaşına geldiğinde Arsenal'e imza attığında kulübüne 900 bin Pound daha ödenecek.

Messi, 15 yaşındayken Wenger ile anlaşma yapmış son anda çıkan pürüzler nedeniyle Arsenal'e transfer olamamıştı. Bu nedenle Wenger bu defa işi çok sıkı tutuyor.

Edip ADANIR - Londra

Haberin Devamı
YORUM YAZ