MENÜ

Arsenal'de Eden Hazard sesleri! İlk temaslar gerçekleştirildi

İngiltere Premier Lig ekiplerinden Arsenal, Real Madrid'de beklentilerin altında kalan Eden Hazard ile ilgileniyor. İngiliz ekibin Belçikalı yıldız futbolcu için ilk temasları gerçekleştirdiği iddia edildi.

Arsenal'de Eden Hazard sesleri! İlk temaslar gerçekleştirildi

İngiltere Premier Lig ekiplerinden Arsenal, Real Madrid'de beklentilerin altında kalan Eden Hazard için harekete geçmeye hazırlanıyor.

Haberin Devamı

Foot Mercato'da yer alan habere göre Arsenal teknik direktör Mikel Arteta'nın takıma yıldız futbolcu transferi istemesi üzerine Real Madrid'de ayrılması gündemde olan Eden Hazard ile ilk temasları gerçekleştirdi.

İngiliz ekibi oyuncuyu kadrosuna katmakla ilgileniyor ancak şu an için yalnızca Hazard'ın durumu hakkında bilgi aldı. Daha önce Chelsea forması giyen Belçikalı yıldız Arsenal ile Premier Lig'e geri dönebilir.

Newcastle United ve Chelsea de devrede

Eden Hazard ile Arsenal'in yanı sıra Newcastle United ve Chelsea de ilgileniyor. Chelsea eski futbolcusunu geri getirmek isterken, Newcastle United ise ara transfer döneminde de gündeme gelen futbolcunun durumunu yakından takip ediyor.

2019 yılında yüksek bir bonservis bedeli ile Chelsea'den Real Madrid'e transfer olan ancak İspanyol devinde beklentilerin altında kalan Eden Hazard'ın 2024 yılına kadar sözleşmesi bulunuyor., Bu sezon 22 maçta forma giyen Belçikalı yıldız, 1 gol, 2 asistlik performans gösterdi.

Haberin Devamı

YORUM YAZ