MENÜ

Arsenal'a Çağlar Söyüncü önerisi!

Nijeryalı eski futbolcu Victor Ezeji, Premier Lig devi Arsenal'ın Leicester City'de forma giyen milli oyuncumuz Çağlar Söyüncü'yü acil olarak transfer etmesi gerektiğini söyledi.

Arsenal'a Çağlar Söyüncü önerisi!

FA Kupası finalinde dün Chelsea'yi 2-1 yenerek şampiyonluğa ulaşan Arsenal ile ilgili Nijeryalı eski futbolcu Victor Ezeji'den flaş bir değerlendirme geldi. Goal'ün sorularını yanıtlayan Ezeji, Topçulara'a Leicester City'de forma giyen milli futbolcumuz Çağlar Söyüncü'yü derhal transfer etmelerini önerirken şunları kaydetti:

Haberin Devamı

"Arsenal'daki problem savunmada. Oyun kurgularına baktığınız zaman Arsenal'ın gol yemeyeceğini söylemek çok zor. İleride Pierre-Emerick Aubameyang, Alexandre Lacazette ve Nicolas Pepe ile diledikleri kadar skor üretebiliyorlar. Ancak sıkıntıları defansif. Eğer Thomas Partey'i alabilirlerse orta sahada istikrar yakalanacaktır.

Partey iyi bir transfer ama Arsenal'ın savunma hattıyla ilgili de bir şeyler yapması gerekiyor. Bana sorsalar derhal bir savunmacı almaları gerektiğini söylerdim çünkü defansları son derece geçirgen. Çağlar Söyüncü gibi bir futbolcu hiç de kötü bir fikir olmaz ama Leicester City'nin kendisini bırakıp bırakmayacağını bilmiyoruz."

Leicester'da bu sezon 42 maçta forma giyerek takımın vazgeçilmezlerinden olan Çağlar'ın kulübüyle üç yıl daha mukavelesi bulunuyor. Sergilediği performansla parmak ısırtan 24 yaşındaki stoperin güncel piyasa değeri tam 40 milyon euro olarak gösteriliyor.

Haberin Devamı

Yunus DİLBER / Fanatik Dış Haberler

YORUM YAZ