MENÜ

Arsenal, Manchester City'den Oleksandr Zinchenko'yu kadrosuna katıyor

İngiltere Premier Lig ekiplerinden Arsenal, Gabriel Jesus'u kadrosuna katmasının ardından Manchester City'nin bir başka yıldızının daha transferini bitiriyor. İddialara göre Londra ekibi, 25 yaşındaki Ukraynalı sol bek Oleksandr Zinchenko ile 4 yıllık anlaşmaya vardı ve kulübün kasasından bu transfer için yaklaşık 30 milyon Sterlin bonservis bedeli çıkacak.

Arsenal, Manchester City'den Oleksandr Zinchenko'yu kadrosuna katıyor

İngiltere Premier Lig ekiplerinden Arsenal, Gabriel Jesus'u kadrosuna katmasının ardından Manchester City'nin bir başka yıldızının daha transferini bitiriyor.

Haberin Devamı

The Athletic'te yer alan habere göre Arsenal, 25 yaşındaki oyuncuyla prensipte dört yıllık bir sözleşme üzerinde anlaşmaya varmasının ardından futbolcunun kulübü Manchester City ile de el sıkışmaya hazırlanıyor.

Haberin detaylarında yer alan bilgilere göre ise Londra ekibinin kasasından 30 milyon Sterlin bonservis bedeli çıkacak. Ayrıca Arsenal, 2 milyon Sterlin de bonuslar için ödeme yapacak.

Mikel Arteta ile çalıştı

Arsenal teknik direktörü Mikel Arteta, Pep Guardiola'nın yardımcılığını yaptığı dönemde Manchester City'de Zinchenko ile birlikte çalışmıştı.

Takımıyla 2024 yılına kadar sözleşmesi bulunan Ukraynalı futbolcu, geçtiğimiz sezon 28 maçta forma giyerken 5 kez asist yapmayı başardı.

YORUM YAZ