MENÜ

Arsenal Galatasaray'dan çekiniyor

Galatasaray'ın oynayağı Emirates Cup öncesi Arsenal, Sarı Kırmızılı takımımız hakkında bilgi almaya çalıştı. Arsenal'den Galatasaray hakkında bilgi almak isteyen kişi, 'UEFA Kupası finalindeki gibi oynarlarsa bizi yenerler, kupayı'da alırlar' ifadelerini kullandığı öğrenildi.

Arsenal Galatasaray'dan çekiniyor

İngiltere'de düzenlenecek olan Emirates Cup öncesi Arsenal, Galatasaray hakkında bilgi almak için Gazetemiz İngiltere temsilcisi Edip Adanır'a sorular sordu.

Emirates ve Ajax'ın tertip ettiği bu iki turnuva sezon başında takımların en ciddi hazırlık maçlarını oynadığı olarak kabul ediliyor. Arsenalli futbolcular bu turnuvayı çok ciddi olarak kabul ettiklerini dün Skysport televizyonunda belli ettiler. 'Bu turnuvayı ciddiye almayan futbolcu sezonu da ciddiye almaz' dedi.

Emirates Cup, tamamen hücum futboluna dönük bir turnuvadır. 2009 senesinde şampiyonu belirlemek için gole puan vermeyi değiştirip averajlar eşit olduğunda atılan gole ve kaleyi bulan şuta bakılıyor.

Dün Arsenal'den İngiltere Temsilcimiz Edip Adanır'ı arayıp Galatasaraylı futbolcular ve Fatih Terim ile ilgili soru sordular. Adanır, Arsenal'den arayanların kendisine Galatasaray ile ilgili söylediklerinin "UEFA Kupası'nda finalde penaltılarla kaybettiğimiz maçtaki gibi oynarlarsa bizi de yenerler Emirates kupasını da alırlar" yönünde olduğu bilgisine verdi.

Haberin Devamı
YORUM YAZ