MENÜ

Arsenal, Chelsea ve Tottenham bu çocuğun peşinde

Üç kulüp 6 Yaşından beri Luton Town akademisinde oynayan 11 yaşındaki Charlie Patino'yu kadrolarına katmak için çaba sarfediyor.

Arsenal, Chelsea ve Tottenham bu çocuğun peşinde

Üç büyük kulüp Lig 2 takımlarından Luton Town kulübü ile Charlie için masaya oturup teklif verdi. İngiliz futbolundaki en genç yetenek olarak adlandırılan Charlie için son kararı ailesi verecek.. Luton town taraftarı olan ve kombineleri bulunan Patino ailesi şu ana kadar üç büyük kulübün tesislerine ve Akademilerine davet edilerek ön görüşme yaptılar.

Luton akademisi genç ve yetenekli futbolcu yetiştirmekle ünlü İngiltere'de. FİFA kurallarına göre Charlie'yi transfer eden takım 10 Bin Pound ödemek zorunda. İki kulüp yetiştirme ücreti olan ücreti vereceklerini bildirirken Chelsea Charlie'ye imza attırmak için 20 Bin pound önerdi. Üç sene önce Chelsea Luton akademisinden Jay, Cole ve Rio Dasilva kardeşleri transfer ederek kadrosuna katmıştı. Bu üç futbolcu için tam olarak açıklanmayan çok yüksek bir yetiştirme parası ödemişti. Bu üç futbolcunun en büyüğü Jay şu anda Chelsea'de A takıma çıkması beklenen büyük yetenek olarak gösteriliyor.

Charlie'nin ailesi Julo ve Katy İspanyol ve 1960 senelerinde İngiltere'ye yerleşmiş. Charlie koyu bir Deportivo La Coruna taraftarı ve devamlı La Liga'yı izliyor. Babası Julio 'Charlie için ona en iyi gelişmeyi sağlayıp profesyonel futbolcu olacağı takıma gitmesini istiyoruz.Tabii ki kendi isteği Profesyonel futbolcu olmaksa.' açıklamasında bulundu. Bakalım bu genç yetenek hangi takımı seçecek


Edip ADANIR / Londra

Haberin Devamı
YORUM YAZ