MENÜ

Arroyo dönüyor mu?

Önce Ergin Ataman, "Arroyo belki döner" dedi, ardından Galatasaray'ın Basketbol Şube Koordinatörü Murat Özyer konuştu. Özyer de Arroyo ile ilgili "Beki döner. Kendi aramızda konuşuyoruz ama dönmeyebilir de." ifadesini kullandı.

Arroyo dönüyor mu?

Ergin Ataman, cezalı olduğu için tribünden izlediği Fenerbahçe Ülker maçı sonrası çarpıcı açıklamalarda bulundu. Bugün TV'de yayınlanan 'Ceza Sahası' programına telefonla bağlanan tecrübeli antrenör, 92-88 kazandıkları derbi hakkında, "Oyuncular bugün müthiş bir mücadele verdiler. Özel bir tebrik de yardımcı antrenörüm Yağızer Uluğ ve teknik ekibe. Maçı müthiş yönettiler. Çok zordu. Maçın favorisi olarak Fenerbahçe gösterilmesine rağmen sahada oynayan 6 basketbolcu ve salonu dolduran taraftarlar ellerinden geleni yaptılar" dedi.

'Bakarsınız yarın öbür gün gelir'

Alacaklarının zamanında ödenmediği için takımdan ayrılan Carlos Arroyo konusunda ise Ergin Ataman, "Galatasaray büyük bir camia. Bu günler geçecektir. Evet , sıkıntılar var. Ama aşılabilecek sıkıntılar. Arroyo da bunun farkına varırsa kapımız her zaman ona açıktır. Şu anda kendisiyle hiç bir temasımız yok. Bu yönde herhangi bir söylenti varsa spekülasyondan öteye geçmez. Galatasaray her koşulda savaşacak ve mücadeleyi bırakmayacak. Arroyo’nun da bizi oradan desteklediğine inanıyorum. Kim bilir bakarsınız yarın öbür gün uçağa atlar gelirler" ifadelerini kullandı.

Murat Özyer de 'Dönebilir' dedi!

Konuyla ilgili Sarı-Kırmızılı kulübün Basketbol Şube Koordinatörü Murat Özyer de konuştu. Özyer, Radyospor'a yaptığı açıklamada "Arroyo belki döner. Kendi aramızda bunu konuşuyoruz ama dönmeyebilir de." dedi.

Haberin Devamı
YORUM YAZ